A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Ajankohtaista | Palvelutarvekartoitus

Palvelutarvekartoitus

Suomen Kuurosokeat ry:n strategiaan on kirjattu tavoite kerätä tietoa kuurosokeiden tarpeista tällä hetkellä ja viiden vuoden päästä. Tiedonkeruu toteutetaan kyselylomakkeella, johon toivomme mahdollisimman monen vastaavan.

Linkki kyselylomakkeeseen .

Kyselylomakkeella kysytään teidän ajatuksianne järjestöpalveluista, aluesihteeripalveluista ja kotikuntatyöstä nimellä aluetyö, it-palveluista ja kuntoutuksesta. Kyselylomakkeeseen voi vastata sähköisesti tai paperiversiona. Lomakkeessa on valmiita vastausvaihtoehtoja, joista valitsette mielestänne sopivimman vaihtoehdon. Lomakkeessa on myös vapaita kenttiä, jonne voitte kirjoittaa ajatuksianne omin sanoin. Ne kysymykset, jotka eivät kosketa teitä, voitte ohittaa. Viittomakieliset voivat halutessaan tilata tulkin kyselyyn vastaamista varten. Kyselylomakkeesta voi keskustella myös kerhossa tai viriketoiminnassa ja vaikka täyttää se siellä. Aluesihteerit ovat käytettävissä kyselyyn vastaamisessa. Olisi hyvä, jos mahdollisimman moni voisi täyttää lomakkeen sähköisesti. Se helpottaisi vastausten kokoamista.

Toivomme teidän vastaavan kyselyyn 14. lokakuuta kello 16 mennessä. Tulokset on tarkoitus koota valmiiksi tämän vuoden aikana. Niistä tiedotetaan koosteen valmistuttua. Lisätietoja saat aluesihteeriltä tai aluejohtajalta.

Paperisia lomakkeita saat aluesihteereiltä, aluetyöntekijöiltä ja keskustoimistosta, Kuurosokeiden Toimintakeskuksesta tai Kuntoutumiskeskuksesta.

Tiedotti Ritva Rouvinen, aluejohtaja

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 2.9.2016 Webmaster