A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Ajankohtaista | Virkistyslomat 2017

Virkistyslomat 2017

Sokeain Ystävät ry on myöntänyt Suomen Kuurosokeat ry:lle viisi (5) virkistyslomaa vuodelle 2017.

Virkistysloma on viiden vuorokauden ohjelmallinen loma täysihoidolla ja se vietetään Sokeain Ystävien omistamassa Majatalo Onnelassa Tuusulassa. Lomaan sisältyy majoitus kahden hengen standard-huoneessa, kolme ruokailua päivässä, yhdessäoloa ja vertaistukea, monipuolista päivä- ja iltaohjelmaa sekä hierontahoitoja. Loman omavastuuosuus on 50 euroa per aikuinen. Loman listahinta on 550 euroa, josta Sokeain Ystävät kustantaa 500 euroa.

Kenelle

Virkistysloma on tarkoitettu normaalikuntoisille, lomalla itsenäisesti tai avustajan kanssa pärjääville näkövammaisille henkilöille. Valinnat tehdään sosiaalisin ja taloudellisin perustein. Loma voidaan myöntää samalle henkilölle 3 vuoden välein.

Sokeain Ystävien virkistyslomaa haetaan täyttämällä hakulomake ja toimittamalla se omaan yhdistykseen. Hakuaika alkaa 3.10. ja päättyy 31.10. Päätös loman saajista tehdään 30.11. mennessä. Suomen Kuurosokeat ry:n osalta loman saajista päättävät toiminnanjohtaja Kai Leinonen ja aluejohtaja Ritva Rouvinen. Loman saajille ilmoitetaan 12.12. mennessä, jonka jälkeen loman saaja varaa itse virkistyslomansa.

Loma vietetään jollakin erikseen listatuista lomaviikoista, jolloin ohjelmaa ja vertaistukea on järjestetty. Ensimmäinen lomaviikko on talvella viikko 2 eli 9.-14.1.2017. Talviviikolla ohjelma järjestetään myös ruotsiksi. Muut lomaviikot ovat heinäkuussa, viikot 26, 27, 29 ja 30.

Matkatuki

Lomailijan on mahdollista hakea matkakorvausta Sokeain Ystäviltä loman jälkeen. Hakulomakkeen saa lomalla Onnelasta tai netistä: www.syry.fi.

Tulostettava hakulomake virkistyslomaa varten: Syry virkistysloma 2017 hakulomake (doc) . Lomakkeita saa myös Suomen Kuurosokeat ry:n keskustoimistosta ja aluesihteereiltä. Hakulomake lähetetään postitse osoitteeseen Suomen Kuurosokeat ry/Virkistysloma, PL 40, 00030 Iiris tai sähköpostitse kai.leinonen@kuurosokeat.fi.


Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 10.10.2016 Webmaster