A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Ajankohtaista | Syyskokouksen valintoja ja päätöksiä

Syyskokouksen valintoja ja päätöksiä

Lyhyt kooste.

Suomen Kuurosokeat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin Helsingissä Iiris-keskuksen Braille-salissa 26.-27.11.2016.

Paikalla oli 65 varsinaista jäsentä ja kaksi äänioikeuden omaavaa omaisjäsentä. Lisäksi paikalla oli omaisjäseniä vailla äänioikeutta, työntekijöitä, tulkkeja, tulkkiopiskelijoita ja avustajia. Kokouksen puheenjohtajana toimi lauantaina Raimo Korpela ja sunnuntaina Elina Hujala.

Ensimmäisen kerran yhdistyksen historiassa syyskokouksessa jäsenistö valitsi varapuheenjohtajan. Varapuheenjohtaja valittiin kaksivuotiskaudeksi 2017-2018. Aiemmin hallitus on valinnut keskuudestaan varapuheenjohtajan vuoden ensimmäisessä kokouksessaan ja aina vuodeksi kerrallaan. Äänestys käytiin kahden ehdokkaan välillä, joista Esko Jäntti Jyväskylästä tuli valituksi varapuheenjohtajaksi alkavalle kaksivuotiskaudelle. Jäntti on toiminut varapuheenjohtajana myös vuonna 2016.

Äänestyksen jälkeen hallitukseen valittiin erovuoroisten tilalle Martti Avila Helsingistä, Ulla Kungas Tampereelta ja Leila Rytimaa Oulusta. Hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Tuula Hartikainen Varkaudesta, Saini Lepistö Ulvilasta ja Sanna Paasonen Mikkelistä.

Lähikuva äänestyslipun pudottamisesta laatikkoon.

Hallitus oli tuonut syyskokoukselle hyväksyttäväksi esityksen uudesta järjestötoimintojen RAY-avusteisesta organisaatiorakenteesta ja haki valtuuksia yhteiskunnallisen yrityksen perustamiseen ja siihen liittyviin yhtiöittämistoimenpiteisiin. Äänestyksen jälkeen syyskokous päätti siirtää päätöksen organisaatiorakenteen uudistuksesta ja yhtiöittämistoimenpiteistä kevätkokoukselle 2017.

Julkilausuma hyväksyttiin yhden sanan poistolla.

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 28.11.2016 Webmaster