A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Ajankohtaista | IT-koulutuksen elokuun teemapäivät

IT-koulutuksen elokuun teemapäivät

Tieto- ja viestintäteknologian tukipalveluiden IT-koulutus järjestää kolme teemapäivää elokuussa Kuurosokeiden Toimintakeskuksessa Tampereella. Koulutus on tarkoitettu kuurosokeille ja kuulonäkövammaisille tietokoneen käyttäjille.

Koulutus on asiakkaille maksutonta, siihen kuuluvat ruokailut ja oppilaat voivat tarvittaessa majoittua Toimintakeskuksella. IT-koulutus korvaa matkat yleisillä kulkuneuvoilla kotoa Toimintakeskukselle ja takaisin.

Teemapäivät asiakkaiden toivomista aiheista (viikko 34)

Keskiviikko 23.8.2017 kello 9 – 16
Tekstinkäsittelyä näppäinkomennoilla
Harjoittelemme tekstinkäsittelyä eri ohjelmilla. Opettelemme, kuinka muotoilen fonttia, kappaletta ja koko asiakirjaa, kuinka liikun tekstissä, kopioin, leikkaan ja liitän tekstiä ja tallennan eri tiedostomuotoihin.

Torstai 24.8.2017 klo 9 – 16
Uudistunut Celia
Celian uudistuneet nettisivut, äänikirjojen haku ja kuuntelu, Celian ja lähikirjaston yhteistyö, kirjaston kotipalvelut.

Perjantai 25.8.2017 klo 9 – 16
Monenlaista skannausta
Harjoittelemme paperivalokuvien muuttamista digitaaliseen muotoon skannerilla, skannaamme esineitä ja teemme omia kuvia. Kuvat tallennetaan tietokoneelle ja siirretään päivän lopuksi muistitikulle. Oma muistitikku ja paperivalokuvia mukaan.

Kohderyhmä: Teemapäivät soveltuvat sekä viittomakielisille että puheella kommunikoiville henkilöille, viittomakielisillä oppilailla on oltava oma tulkki. Oppilaat voivat osallistua yhteen tai useampaan päivään. Päivien aikana on aikaa oppilaiden kysymyksille.

Ilmoittautumiset 4.8.2017 mennessä osoitteeseen:
it-koulutus@kuurosokeat.fi


Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 21.6.2017 Webmaster