A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Ajankohtaista | IT-koulutuksen toukokuun teemapäivät

IT-koulutuksen teemapäivät toukokuussa

Tieto- ja viestintäteknologian tukipalveluiden IT-koulutus järjestää kolme teemapäivää toukokuussa Kuurosokeiden Toimintakeskuksessa Tampereella. Koulutus on tarkoitettu kuurosokeille ja kuulonäkövammaisille tietokoneen käyttäjille.

Koulutus on asiakkaille maksutonta ja siihen kuuluvat ruokailut. Oppilaat voivat tarvittaessa majoittua Toimintakeskuksella. IT-koulutus korvaa matkat yleisillä kulkuneuvoilla kotoa Toimintakeskukselle ja takaisin.

Teemapäivät asiakkaiden toivomista aiheista (3 pv)

Sähköinen asiointi
Maanantai 7.5.2018 klo 9 – 16
Tutustumme Kanta -palveluihin ja Kelan sähköiseen asiointiin: kirjautuminen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilitunnisteella (Huom! tuo omat tunnukset mukanasi), näkyvissä olevat tiedot ja palvelut sekä mitä palveluissa voit tehdä. Voit myös ehdottaa jotain muutakin sähköistä palvelua, johon päivän aikana tutustumme, ei kuitenkaan verkkopankkipalveluita.

Resurssienhallinta Windows 10
Tiistai 8.5.2018 klo 9 – 16
Harjoittelemme näppäinkomennoilla resurssienhallinnan ikkunassa liikkumista ja kohteiden hakua, teemme uusia kansioita, harjoittelemme kopioi, leikkaa ja liitä -komentoja sekä tiedostojen ja kansioiden järjestelyä. Lisäksi harjoittelemme muistitikun ja muiden ulkoisten laitteiden hallintaa sekä tietojen siirtämistä.

Päivä kamerani kanssa
Keskiviikko 9.5.2018 klo 9 – 16
Harjoittelemme oman kameran säätämistä ja asetuksia sekä kuinka saan otettua hyvän valokuvan. Siirrämme kuvat tietokoneelle ja tutkimme valokuvien tietoja ja kokeilemme valokuvien tallentamista pilvipalveluun.

Kohderyhmä: Teemapäivät soveltuvat sekä viittomakielisille että puheella kommunikoiville henkilöille. Viittomakielisillä oppilailla on oltava oma tulkki. Oppilaat voivat osallistua yhteen tai useampaan päivään. Aikaa on myös päivien aikana oppilaiden kysymyksille.

Ilmoittautumiset 20.4.2018 mennessä osoitteeseen:
it-koulutus@kuurosokeat.fi


Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 5.3.2018 Webmaster