A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Ajankohtaista | Syyskokous valitsi uusia hallituksen jäseniä

Syyskokous valitsi uusia hallituksen jäseniä

Suomen Kuurosokeat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin hotelli Scandic Laajavuoressa Jyväskylässä 24.11.–25.11.2018. Äänivaltaisia jäseniä oli paikalla syyskokouksessa yhteensä 74. Kokous oli sääntöjen mukaisesti koolle kutsuttu ja kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Alussa jaettiin huomionosoitukset ansioituneille. Syyskokous vahvisti esityslistan. Julkilausuma hyväksyttiin yhden sanan lisäyksellä. Puheenjohtajien, hallitusten jäsenten ja tilitarkastajien palkkiot vuodelle 2019 hyväksyttiin yhden sanan muutoksella.

Hallituksen varapuheenjohtajaksi kalenterivuosille 2019-2020 valittiin äänestyksen jälkeen Ulla Kungas ja varsinaisiksi jäseniksi erovuoroisten tilalle äänestyksen jälkeen Esko Jäntti, Mirva Messala ja Leila Rytimaa. Hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Tuula Hartikainen, Saini Lepistö ja Timo Peltomäki.

Kokouksessa esitettiin hallituksen katsaus yhdistyksen toimintaan ja tileihin 2018 syyskuun loppuun saakka. Syyskokous hyväksyi liittymismaksuksi 20 euroa vuonna 2019. Kokeilukäyttöön otetaan myös vapaaehtoinen jäsenmaksu. Lopuksi hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019.

Syyskokouksen osallistujia kokoustauolla

Syyskokouksen osallistujia kokoustauolla

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 27.11.2018 Webmaster