A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Ajankohtaista | ICT-koulutuksen teemapäivät toukokuussa

ICT-koulutuksen toukokuun teemapäivät

ICT-palveluiden ICT-koulutus järjestää kolme teemapäivää toukokuussa Kuurosokeiden Toimintakeskuksessa Tampereella. Koulutus on tarkoitettu kuurosokeille ja kuulonäkövammaisille tietokoneen käyttäjille.

Koulutus on asiakkaille maksutonta, siihen kuuluvat ruokailut ja oppilaat voivat tarvittaessa majoittua Toimintakeskuksella. ICT-koulutus korvaa matkat yleisillä kulkuneuvoilla kotoa Toimintakeskukselle ja takaisin.

Teemapäivät asiakkaiden toivomista aiheista

Uudistunut Celia
Maanantai 27.5.2019 kello 9 – 16
Celian nettisivut, äänikirjojen haku ja lainaus, Celian ja lähikirjaston yhteistyö, kirjaston kotipalvelut. Vieraileva kouluttaja Paula Rämö Tampereen kaupungilta.

Asiakirjanamallin teko näppäinkomennoilla
Tiistai 28.5.2019 kello 9 – 16
Harjoittelemme asiakirjamallin tekemistä ja tekstinkäsittelyä. Opettelemme, kuinka sisennykset, sarkaimet ja koko asiakirja muotoillaan, kuinka liikutaan tekstissä, kopioidaan, leikataan ja liitetään tekstiä ja tallennetaan eri tiedostomuotoihin, myös malliksi.

Monenlaista skannausta
Keskiviikko 29.5.2019 kello 9 – 16
Harjoittelemme kuittien ja muiden dokumenttien muuttamista digitaaliseen muotoon skannerilla ja ottamalla kuva matkapuhelimella. Opettelemme myös skannauksien tallentamista tietokoneelle ja lähettämistä sähköpostilla liitetiedostona.

Kohderyhmä: Teemapäivät soveltuvat sekä viittomakielisille että puheella kommunikoiville henkilöille, viittomakielisillä oppilailla on oltava oma tulkki. Oppilaat voivat osallistua yhteen tai useampaan päivään. Päivien aikana on aikaa oppilaiden kysymyksille.

Ilmoittautumiset 15.5.2019 mennessä osoitteeseen:
ict-koulutus@kuurosokeat.fi

Teemapäivien ohjelma viitottunaJaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 16.4.2019 Webmaster