A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu

Kuurosokeiden ja kuulonäkövammaisten järjestö

Suomen Kuurosokeat ry valvoo kuurosokeiden ja vaikeasti kuulonäkövammaisten oikeuksia, tuottaa heille palveluita, toimii kuurosokeusalan asiantuntijana ja järjestää yhteistä toimintaa.

Tutustu Suomen Kuurosokeat ry:n toimintaan ja palveluihin ja ota yhteyttä!


Ajankohtaista

Tutkimuksesta käytäntöön -työpaja

Taktiilipedagogiikan työryhmä (Jaana Marttila, Riitta Lahtinen ja Anne Ylitalo) päättivät säätä ja järkeä uhmaten järjestää työpajapäivän maanantaina 11.9.2017 Helsingissä, Valkeassa Talossa (B1.13) yhteistyössä Humakin kanssa. Työpaja on ilmainen, muut kulut ovat omakustanteisia. Vielä mahtuu mukaan!

Oulun ja Vaasan kuurosokeiden kerhon 30-vuotisjuhlat

Oulun kerhon juhlat järjestetään 9.9.2017 ja Vaasan kerhon 13.9.2017.

IT-koulutuksen elokuun teemapäivät

Teemapäivät järjestetään Kuurosokeiden Toimintakeskuksessa Tampereella. Koulutus on tarkoitettu kuurosokeille ja kuulonäkövammaisille tietokoneen käyttäjille.

Ei myytävänä! -kansalaisaloite

Vammaisfoorumin käynnistämässä Ei myytävänä! -kansalaisaloitteessa vaaditaan vammaisten henkilöiden välttämättömän avun ja tuen kilpailuttamisen lopettamista. Kansalaisaloitteen voi allekirjoittaa verkossa 12.12. asti.

Sivun alkuunTutustu uuteen asumispalvelujen esitteeseemme


Tutustu Suomen Kuurosokeat ry:n Vuosijulkaisun 2016 digitaaliseen näköispainokseenKuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry
Päivitetty: 16.2.2015 Webmaster