A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Palvelut | Järjestötoiminta | Nuorisotoiminta

Nuorisotoiminta

Kenelle ja mitä?

Toimintamme on suunnattu alle 30-vuotiaille kuurosokeille ja kuulonäkövammaisille sekä heidän perheilleen. Tavoitteenamme on tukea perhettä, mahdollistaa osallistuminen ja vaikuttaminen omiin asioihin sekä antaa vertaistukea, joka ennaltaehkäisee syrjäytymistä. Ohjaamme ja neuvomme tarpeen mukaan erilaisten yhteiskunnallisten palveluiden pariin. Näitä ovat esimerkiksi sosiaalipalvelut, tulkkauspalvelu, apuvälineet, henkilökohtainen apu, kuntoutus ja opiskeluihin liittyvät oheispalvelut.

Teemme kokonaisvaltaista yhteistyötä asiakkaan ja yhdistyksemme eri palveluyksiköiden kanssa. Kehitämme myös kansainvälisellä tasolla yhteistyötä Pohjoismaisten järjestöjen kanssa.

Järjestötoiminnan virkistys ja vapaa-aikatoiminta

Järjestämme kotimaisia tapahtumia, leirejä ja erilaisia teemallisia koulutuksia toiveiden mukaan. Näitä ovat muun muassa identiteetti, kommunikaatio, apuvälineet ja työllistyminen. Järjestötoiminnan osalta nuorisotyöstä vastaa nuoriso- ja järjestöohjaaja.

Osallistumme myös kansainväliseen ja Pohjoismaiseen toimintaan. Esimerkiksi Pohjoismaiden kanssa vuorotellen järjestämme joka toisena vuonna leirin ja joka toisena viikonloppukokouksen.

Lisätietoja saa järjestöohjaaja Milla Lindhiltä.

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 15.1.2019 Webmaster