A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Palvelut | Viriketoiminta

Viriketoiminta

Viriketoimintaa kuurosokeille ja vaikeasti kuulonäkövammaisille järjestetään Helsingissä ja Tampereella. Toiminnasta ilmoitetaan Tuntosarvessa ja viriketoiminnan sähköpostialueilla.

Helsingin viriketoiminta

Viriketoiminta on tarkoitettu pääkaupunkiseudun ja lähialueen kuurosokeille ja kuulonäkövammaisille henkilöille sekä heidän omaisilleen ja ystävilleen. Toimintaa järjestetään Iiris-talossa (Marjaniementie 74, Itäkeskus, Helsinki). Tarjolla on monipuolista virkistys- ja harrastetoimintaa. Toimintaa toteutetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Viikoittaisten kuntopiirien lisäksi on opintopiirejä, kulttuuriharrasteita, askartelua, luentoja, esittelyjä, tutustumiskäyntejä, erilaisia tapahtumia ja retkiä. Vuodessa järjestetään 2−4 tapahtumapäivää ja retkeä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Anita Palo
virikeohjaaja
040 837 7896 (tekstiviestit)
anita.palo@kuurosokeat.fi

Toimintapäivät Tampere

Toimintapäivät järjestää Kuurosokeiden Toimintakeskuksella viriketoimintaa kuurosokeille. Teemme mm. ravintolaretkiä, vietämme kulttuuri-iltoja ja tapaamme kaverikoiria. Lisäksi järjestämme yhteistyössä Ahjolan kansalaisopiston kanssa opintopiiritoimintaa, jossa kuurosokeat ja muut toiminnasta hyötyvät pääsevät ammattitaitoisella ohjauksella kehittämään taitojaan ja oppimaan uusia tekniikoita. Toimintapäivät järjestää myös näyttelyitä ja tekee kuurosokeiden omaa osaamista tunnetuksi.

Toimintapäivien töitä esillä Galleriassa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Heidi Mansikkala
Toimintapäivien ohjaaja
040 588 4238
heidi.mansikkala@kuurosokeat.fi


Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 21.8.2018 Webmaster