A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Palvelut | Aluepalvelut | Aluepalveluiden asiantuntijaverkosto

Aluepalveluiden asiantuntijaverkosto

Vuoden 2017 alussa aloitti uusi aluepalveluiden yksikkö. Siihen on yhdistetty entinen aluesihteerityö ja kotikuntatyö. Työntekijöiden uusi nimike on oikeuksienvalvonnan asiantuntija. Yksikkö palvelee kaikkia kuurosokeita asiakkaita Suomessa. Oikeuksienvalvonnan asiantuntija on kuurosokeustyön alueellinen asiantuntija ja on asiakkaiden, heidän lähipiirinsä ja yhteistyötahojen käytettävissä kuurosokeuteen liittyvissä asioissa. Oikeuksienvalvonnan asiantuntijan saa parhaiten kiinni matkapuhelimen, skypen tai sähköpostin kautta. Tapaamiset toimistossa ajanvarauksella.

Aikuisten, 18-vuotta täyttäneiden kuulonäkövammaisten ja kuurosokeiden kanssa työtään tekevien oikeuksienvalvonnan asiantuntijoiden työalueet on jaettu sairaanhoitopiireittäin. Lapsi- ja nuorisotyö sekä syntymästään kuulonäkövammaisten parissa tehtävä työ tapahtuu valtakunnallisesti Keski-Suomen aluetoimistosta käsin. Aluepäällikön toimisto sijaitsee Kuurosokeiden Toimintakeskuksella Tampereella.

Lisätietoja

Taru Kaaja
aluepäällikkö
040 183 1618
taru.kaaja@kuurosokeat.fi
Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Aluesihteeripalveluiden rekisteriseloste ja tietosuojaseloste löytyvät Rekisteriselosteet-sivulta.Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 25.9.2017 Webmaster