A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Kuntoutus | Sopeutumisvalmennus | STEA: Aikuiset

STEA Aikuiset

Perhekurssi perheille, joissa ainakin toisella vanhemmista on kuulonäkövamma ja lapsen murrosikä on ajankohtainen

Osallistujat: 4-5 perhettä
Paikka: Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio
Aika: 13.-16.6.2017 (4 päivää)
Kohderyhmä: Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa on murrosikäisiä tai murrosikää lähestyviä lapsia/nuoria. Murrosikä alkaa nuorilla hyvin eri iässä. Osalla se voi alkaa 10-vuotiaina, toisilla se alkaa vasta 13 vuoden iässä. Murrosikä kestää 2 – 5 vuotta. Tytöillä se alkaa yleensä aikaisemmin kuin pojilla. Murrosiässä, kehossa ja mielessä tapahtuu valtavasti kasvua ja kehitystä. Usein fyysinen kehitys tapahtuu tunne-elämää aiemmin. Hormonaaliset muutokset käynnistävät murrosiän. Muutaman vuoden kuluessa, lapsesta kasvaa fyysisesti aikuinen.
Tavoite ja sisältö: Kurssilla käydään läpi murrosikään liittyviä asioita asiantuntijan kanssa yhdessä. Tavoitteena on antaa tietoa ja vinkkejä siitä, kuinka selviytyä murrosikään liittyvistä haasteellisista tilanteista ja murrosikäisen ymmärtämisestä. Tavoitteena on myös oppia tukemaan itsenäistyvää nuorta. Tarkoituksena on antaa tietoa ja ymmärrystä siitä miten murrosikä vaikuttaa koko perheeseen ja vanhempien parisuhteeseen. Myös lapset osallistuvat kurssille.
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen toimitetaan osoitteeseen Suomen Kuurosokeat ry / Harri Peltola, Kalevankatu 10, 40100 Jyväskylä. Ilmoittautuminen päättyy 15.5. Kurssivalinnasta ilmoitetaan kaikille hakijoille viikolla 20.
Yhteyshenkilö: Harri Peltola, p. 040 505 4683, harri.peltola@kuurosokeat.fi

Hakulomake kurssille:
Kurssihakemus perhekurssille 2017 (doc)Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 10.10.2017 Webmaster