A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Kuntoutus | Sopeutumisvalmennus | STEA: Aikuiset

STEA Aikuiset

Nuoren perheen voimavarat
Aika ja paikka: 5.-8.6.2018. Pajulahden urheiluopisto, Nastola.

Kohderyhmä: Kurssi on tarkoitettu nuorille perheellisille kuurosokeille. Perheissä toinen tai molemmat vanhemmat ovat kuurosokeita tai kuulonäkövammaisia. Kurssille otetaan 4-5 perhettä, joiden lapset ovat alle kouluikäisiä tai alakoululaisia.

Tavoite ja sisältö: Kurssi toteutetaan yhteistyössä Suomen Kuurosokeat ry:n kommunikaatiopalvelujen kanssa. Tavoitteena on vanhemmuuden tukeminen ja perheen hyvinvoinnin lisääminen. Keskeisenä tavoitteena on toimivan kommunikaation ja perheen sisäisen yhtenäisyyden sekä positiivisten toimintamallien löytyminen ja tukeminen.

Kurssilla käydään läpi perheen elämänvaiheita ja haasteita sekä tukea tarjoavia mahdollisuuksia ja tahoja. Kurssi antaa tietoa kommunikaatiosta monipuolisesti ja sitä pohditaan kunkin perheen osalta yksilölliset tarpeet huomioiden. Jokaiselle perheelle mietitään yksilöllinen suunnitelma kommunikaatio-opetuksesta. Osallistujilla on mahdollisuus kokemusten ja hyviksi havaittujen toimintatapojen jakamiseen ja miettimiseen vertaisryhmässä. Yhteistä ohjelmaa on perheille sekä erikseen lapsille ja aikuisille.

Hinta: Matkakulujen omavastuu Kelan omavastuun mukaan.

Hakuaika päättyy perjantaina 27.4.2018. Hakemukset lähetetään osoitteeseen: Suomen Kuurosokeat ry, Päivi Ojanperä, Käsityökatu 41, 70100 Kuopio.

Yhteyshenkilö: Päivi Ojanperä, puhelinnumero 040 4818 242, paivi.ojanpera@kuurosokeat.fi


Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 24.4.2018 Webmaster