A- | A+ | Sivukartta
 
Olet tässä: Etusivu | Tue toimintaamme | Tarvitsemme tukeasi

Lahjoituksesi merkitsee meille paljon

Kuurosokeus rajoittaa minun ja muiden saman vamman kanssa elävien elämää. Monessa asiassa olemme riippuvaisia toisen ihmisen avusta.

Minä olen sokea ja kuulen huonosti. Käytän kuulolaitetta molemmissa korvissa. Osa meistä kuurosokeista ei kuule ja näe lainkaan, ei kuule ja näkee hyvin vähän tai kuulee ja näkee hyvin vähän. Yhteinen ongelmamme on vaikea kuulo- ja näkövamman yhdistelmä.

Suomen Kuurosokeat ry on jäsenmäärältään pieni yhdistys. Teemme työtä erittäin vaikeavammaisten henkilöiden kanssa. Toimintaamme rahoittavat RAY, Kela, keskussairaalat ja kunnat. Suuri merkitys on yksityisten henkilöiden lahjoituksilla ja testamenteilla.

Me kuurosokeat haluamme elää ihmisarvoista elämää ja tehdä samoja asioita kuin muutkin. Tarvitsemme siinä tukeasi. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden tukea työtämme lahjoituksella.

Suomen Kuurosokeat ry on perustettu vuonna 1971. Yhdistyksen tarkoitus on poistaa kuurosokeille sekä heidän perheilleen vammasta aiheutuvia haittoja sekä edistää kuurosokeiden yhtäläisiä osallistumismahdollisuuksia yhteiskunnassa.

Kuurosokeita on Suomessa hyvin pieni joukko. Kuurosokeita jäseniä yhdistyksessä on alle 300 henkeä. Yhdistys tarjoaa palveluita jäsenyydestä riippumatta noin 800 kuulonäkövammaisille ja kuurosokealle läpi elämän.

Lahjoituksilla ja testamenteilla voit tukea yhdistyksen toimintaa, kuten
kuurosokeiden lasten ja nuorten kursseja ja leirejä kuurosokeiden harrastus- ja virkistystoimintaa asianmukaisten toimitilojen ylläpitämistä ja kehittämistä.

Annan mielelläni lisätietoa toiminnastamme

Ari Suutarla
0400 871 013
ari.suutarla@pp.nkl.fi


Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Sivun alkuun

Ari Suutarla ja opaskoira Peppi
Kuurosokeiden omaehtoinen, itsenäinen ja hyvä elämä tasavertaisessa yhteiskunnassa
Olemme Facebookissa Suomen Kuurosokeat ry

Päivitetty: 2.5.2014 Webmaster