Kuva metsästä, jossa lehdet jo hieman kellertävät. Kaukana näkyy vähän järveä.

Vaelluskerho Jutaajat

Vaelluskerho Jutaajien leiri Lieksan Ruunaalla

Vaelluskerhon loppukesän patikointitukikohta sijoittuu Lieksan Ruunaalle ja leirin ajankohta on 31.7.-4.8.2022. Majoittuminen tapahtuu Pankakoskella sijaitsevassa Ruunaan Matkailun mökkikylässä, jossa on erikokoisia mökkejä ja alueelta löytyy myös ravintola. Lisätietoja alueen palveluista löytyy tästä nettiosoitteesta: www.ruunaanmatkailu.fi.

Menopaluupäivinä leiriläisille järjestetään kuljetukset Lieksan ja Pankakosken välillä, että leiriläisten toivotaan saapuvan Lieksalle sunnuntaina 31.7. viiden aikaan. Lieksan alueella toimii myös kutsuliikenne, jolla pääsee liikkumaan muunakin päivänä.

Pohjois-Karjalan kuohuvista koskeista tunnetulla Ruunaalla on eri tasoisia patikointireittejä valittavina, että leiri sopii kaikkikuntoisille. Iltapalavereissa sovitaan yhdessä seuraavien päivien ohjelmasta ja reiteistä sekä yhtenä iltana saamme vieraaksemme paikallinen Anja Kivelä. Majoituspaikassa on mahdollisuus myös vuokrata erilaisia välineitä kuten kanootti, soutuvene, sup-lauta ja fatbike sekä halukkaille järjestetään opastettu, omakustainen koskiseikkailu yhdessä sovittuna päivänä.

Ilmoittautumiset viimeistään 31.5.2022 sähköpostitse Tuula Hartikaiselle hartikainentuula85@gmail.com tai tekstiviestitse Merja Vähämaalle 045 1358832. Ilmoittautumisten yhteydessä kerrotaan arvioidun saapumisajan Lieksalle ja kuinka monta opasta tai tulkkia on mukana, sillä myös heille on varattu mökit samalla alueella.

Kerho maksaa leiriläisten menopaluumatkat Lieksan ja Pankakosken välillä, mutta jokainen vastaa ruokailuista ja muista matkakuluista. Mökkimajoituksen omavastuuosuus tarkentuu osallistujamäärästä riippuen.

Toivotamme vanhat ja uudet Jutaajat lämpimästi tervetuloa leirille Pohjois-Karjalaan!

Jutailuterveisin,

kerhotoimikunta (Sanna Paasonen , Merja Vähämaa ja Tuula Hartikainen)