Suomen Kuurosokeat ry:n 50-vuotisjuhla Helsingin aluetoimistolla

Torstai 16.12. kello 10–16.30 Iiris, Helsingin aluetoimisto 4. kerros, osoite Iiris-keskus, Marjaniementie 74, Helsinki ja Valo-tila, 3. kerros.

Helsingin aluetoimisto juhlii tänä vuonna puurojuhlan sijasta järjestön 50. juhlavuotta. Ohjelmassa muun muassa tutustuminen aluetoimistoon, juhlanäyttelyyn, juhla Valo-tilassa, kakkukahvit, seurustelua jne. Lounas omakustanteinen. Asiakkaille on lähetetty sähköpostitse kutsu juhlaohjelmineen. Pyynnöstä ohjaaja Anita voi lähettää koko ohjelman. Valo-tilassa induktio. Ei yleistulkkausta.

Ilmoittautumiset ja erikoisruokavaliot tiistaihin 30.11. mennessä Sanna Nuutiselle, puhelin 044 739 0191 tai sanna.nuutinen(at)kuurosokeat.fi tai Anita Palolle, anita.palo(at)kuurosokeat.fi, tekstiviestit tai WhatsApp-viestit 040 8377 896.

Huomio! Rajoitettu paikkamäärä Valo-tilassa. Etusijalla pääkaupunkiseudun kuurosokeat ja kuulonäkövammaiset asiakkaat sekä kutsuvieraat. Mikäli paikkoja on vielä jäljellä, on muilla mahdollisuus osallistua juhlaan. Juhlissa otetaan valokuvia ja ehkä videoita julkistavaksi järjestön viestintäkanavilla. Jos kuvaasi ei saa julkaista, ilmoita siitä Sannalle tai Anitalle ilmoittautumisen yhteydessä.

Joukossamme on tuoksuyliherkkiä ihmisiä. Ole ystävällinen ja huomioi heidät välttämällä voimakkaita hajusteita. Kiitos!

Lämpimin terveisin Helsingin aluetoimiston työntekijät.