Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hengellinen leiri  

1.11. - 3.11.

Aika: keskiviikko – perjantai 1.-3.11.2023

Paikka: Sinapin leirikeskus, Sinapintie 74, 20960 Turku

Kohderyhmä:

Kaikki kuurosokeat ja kuulonäkövammaiset henkilöt.

Ensisijaisesti leirille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet leirille aiemmin. Leirille otetaan 12 osallistujaa. 

Tavoite ja sisältö:

Voimavarojen vahvistamista yhdessäolon ja yhteisen jakamisen kautta. Vertais- ja yksilökeskusteluja asiantuntijan kanssa. Leiri toteutetaan yhdessä Turun arkkihiippakunnan viittomakielisen työn kanssa.

Kustannukset leiriläisille:

Majoitus ja ateriat ovat leiriläisille ilmaisia. Leirikeskuksen lähellä asuville on mahdollista osallistua myös avomuotoisesti, eli leirille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Leirimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Osallistujat on vakuutettu leirin ajan.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044–491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp), sanna.saamaki(a)kuurosokeat.fi

Hakeminen: Sähköisesti verkossa  tai paperisella hakemuksella: Suomen Kuurosokeat ry, Sanna Säämäki, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Lähetä hakemuksesi torstaihin 28.9.2023 mennessä.

Tiedot

Alkaa:
1.11.
Loppuu:
3.11.
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Sinapin leirikeskus
Sinapintie 74
Turku, 20960
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Kuurosokeat ry