International Days of Linguistic Accessibility -seminaari

Hei!

Oletko kokenut kommunikaatiokolahduksia ja haluatko edistää vuorovaikutusosaamistasi työpaikalla? Mietittääkö, mitä kielellinen saavutettavuus tarkoittaa ja miten sitä tulisi toteuttaa töissä?

Vastauksia näihin kysymyksiin saat osallistumalla Kansainväliseen International Days of Linguistic Accessibility -seminaariin (IDLA). Seminaaripäivien aikana tarjotaan monipuolisesti työelämään kytkeytyviä kielelliseen saavutettavuuteen ja tulkkaukseen, kulttuurienväliseen kommunikaatioon ja kommunikaatio-osaamiseen liittyviä esityksiä. Tutustu ohjelmaan tästä.

IDLA-seminaari toteutuu Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) ja Humanistisen ammattikorkeakoulun (Humak) yhteistyönä. Se järjestetään 11.–12.5.2023 Helsingissä Humakin Auditoriossa (Valkea talo, Ilkantie 4). Seminaarin hinta on 70 € ja sisältää seminaariohjelman, kahvit molempina päivinä sekä lounaan 12.5.2023.

Seminaari on monikielinen: ensimmäisenä päivänä kielet ovat suomi ja suomalainen viittomakieli ja toisena päivänä englanti ja kansainvälinen viittominen. Ilmoittaudu tästä linkistä 30.4.2023 mennessä.

11.5. luennoivat Riitta Lahtinen, kommunikaatiopäällikkö ja Sanna Nuutinen, kommunikaatiotyöntekijä Suomen Kuurosokeat ry:stä aiheena ”Toimiva kommunikaatio työpaikalla – muuttuvat olosuhteet ja sosiaaliset tilanteet kuulonäkövammaisen näkökulmasta”.  Aiheesta löytyy abstrakti tapahtuman sivuilta.

IDLA-terveisin, seminaarin koordinointitiimin jäsenet
Tanja Gavrilov, Zita Kóbor-Laitinen, Karoliina Miettinen, Lena Segler-Heikkilä ja Virpi Thurén