Juhlavuoden luentosarjan 4.osa: Historian havinaa: Miten ennen herättiin?

 

Luento järjestetään perjantaina 29.10.2021 kello 13.00-14.30. Kommunikaatiopalveluiden juhlavuoden 4. webinaari muistelee entisten aikojen ratkaisuja eri tilanteisiin, kun ei ollut apuvälineitä eikä palveluja. Miten herättiin, kun ei ollut herätyskelloja? Miten toimittiin ilman tulkkia isoissa tilaisuuksissa? Entä kuinka arkiaskareet hoituivat ilman nykyisiä apuvälineitä?
Kuulemme viittomakielisten kutsuvieraiden kertomana, minkälaisia menetelmiä he käyttivät ennen ja mitkä ovat vieläkin käytössä. Lopussa on yhteistä aikaa kertoa omia tai vanhempien kokemuksia. Keskustelua johdattelee kommunikaatiopäällikkö Riitta Lahtinen.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen 25.10. mennessä Sanna Nuutiselle. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi(at)kuurosokeat.fi.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Oman tarpeen mukaan kannattaa tilata tulkkaus. Käytämme Teams-etäsovellusta ja webinaari tallennetaan yhdistyksen omaan käyttöön. Teams -kutsulinkit lähetetään ilmoittautuneille webinaaria edeltävänä päivänä.

Mukavaa syksyn aloitusta!