Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jutaajat-kerhon ruskavaellus

19.9. - 23.9.

Aika 19.-23.9.2023

Paikka: Luosto, Sodankylä

Jutaajien vaellus suuntautuu tänä vuonna Pohjois-Lappiin keskelle kauneinta ruska-aikaa! Vaelluksella majoitutaan perinteisesti yhteiseen mökkiin ja Luostolla kerholle on varattu mökki nimeltä Metsä-Luosto. Tervetuloa kaikki kuurosokeat ja kuulonäkövammaiset, vanhat ja uudet vaeltajat!

Mökki sijaitsee Ahvenlammen rannalla, 600 m Luoston ydinalueen palveluista. Mökissä on 8 kahden hengen huonetta, lisäksi kolmessa huoneessa on levitettävä sohva. Mökki täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huoneissa on avattavat tuuletusikkunat, ei koneellista ilmanvaihtoa. Keittiö, erillinen ruokailutila, iso tupa, 4 suihkullista wc:tä. Eteisaulassa vaatteiden kuivauskaappi. Keittiössä 2 isoa jää/viileäkaappia, pakastin, teollisuustiskikone. Rantasauna on käytettävissä!

Hinta: Osallistumishinta määräytyy osallistujien määrän mukaan. Jos matkaan lähtee 8 kuurosokeaa, on hinta noin 88 euroa per henkilö. Jos osallistujia on 12, hinta putoaa alle 60 euroon. Minimiosallistujamäärä on 5 kuulonäkövammaista tai kuurosokeaa.

Tämän lisäksi jokainen osallistuja maksaa itse matkat: etelästä tulevien kannattaa mennä junalla Rovaniemelle ja sieltä bussilla Sodankylään.

SITOVAT ilmoittautumiset: vaikka ruskavaellus on vasta syyskuussa, on mökki maksettava aikaisemmin. Sitovat ilmoittautumiset järjestöohjaaja Milla Lindh milla.lindh@kuurosokeat.fi 31.5. mennessä.

Laskun eräpäivä on 17.7. ja sen maksaminen on edellytys osallistuumiselle.

Milla Lindh
järjestöohjaaja
040 774 9207
Suomen Kuurosokeat ry

Tiedot

Alkaa:
19.9.
Loppuu:
23.9.
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Luosto
Sodankylä, + Google Map

Järjestäjä

Suomen Kuurosokeat ry