Kaikilla aisteilla -kurssi

Ajankohta:

maanantai – perjantai 22.-26.5.2023

Kurssi toteutetaan toimintakalenterin tiedoista poiketen yhtenä jaksona.

Paikka:

Kuurosokeiden Toimintakeskus, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere

Kohderyhmä:

Aikuiset kuulonäkövammaiset ja kuurosokeat henkilöt. Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia. Kurssille otetaan kahdeksan (8) osallistujaa.

Tavoite ja sisältö:

Opitaan hyödyntämään kokonaisvaltaisesti omia aisteja arjen eri toiminnoissa. Harjoitellaan mm. käsillä hahmottamista, maku- ja hajuaistin hyödyntämistä sekä apuvälineiden käyttämistä mm. liikkuessa.

Kustannukset kurssilaisille:

Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Yhteyshenkilö:

Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044–491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp-viestit), sanna.saamaki(a)kuurosokeat.fi

Hakeminen:

Sähköisesti verkossa  tai lähetä paperinen hakemus osoitteeseen:
Suomen Kuurosokeat ry, Sanna Säämäki, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Lähetä hakemuksesi 20.4.2023 mennessä.