Koe tunne -kurssi, alle 16-vuotiaat (syntymästään kuurosokeat) PERUTTU

Ajankohta: 17.–20.8.2021

Paikka: Kuurosokeiden Toimintakeskus, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere

Kohderyhmä: Kurssi on suunnattu syntymästään kuurosokealle alle 16-vuotiaalle lapselle/nuorelle sekä yhdelle omaiselle. Kurssille on mahdollista osallistua myös avomuotoisesti.

Tavoite ja sisältö: Tavoitteena on, että osallistuja pääsee harjoittelemaan ryhmässä toimimisen taitoja yhteisen toiminnan äärellä. Omainen oppii tukemaan läheistään arjessa muun muassa harjoittelemalla keinoja tukea osallisuutta eri tavoin sekä kokeilemalla erilaisia kommunikaatiotapoja. Osallistuja ja omainen saavat tietoa, vertaistukea sekä tukea arjen toimintoihin ja niissä suoriutumiseen. Kurssilla on yhteistä toimintaa sekä keskusteluluentoja omaisille. Ohjelma on osittain yhteistä ja osittain eriteltyä.

Yhteyshenkilö: Kaisa Surakka p. 040-545 0438 (myös tekstiviesti ja whatsapp), sähköposti muotoa etunimi.sukunimi(at)kuurosokeat.fi

Hakemukset: Voit hakea kurssille sähköisen linkin kautta tai lähetä paperihakemus osoitteella: Suomen Kuurosokeat ry, Taru Kaaja, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia.

Ilmoittaudu 21.6.2021 mennessä.