Kommunikaatiopalvelut: Ohjausta avustajille, omaisille tai lähiverkostolle?

Ke 18.8. kello 14–16. Ohjausta avustajille, omaisille tai lähiverkostolle?
Keskustelutuokio kommunikaatiopalveluista ja erilaisista menetelmistä sekä teidän toiveistanne ohjauksen sisällöistä. Voi osallistua paikan päällä yhdistyksen Helsingin aluetoimistolla (Marjaniementie 74, Helsinki) tai Teams -etäyhteydellä.

Ilmoittautuminen 16.8. mennessä. Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset Sanna Nuutiselle. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi(at)kuurosokeat.fi

Kommunikaatiopalveluiden syksyn tapahtumia:

Ma 23.8. kello 14–15. Etäluento: Kuvailun monet keinot
Tule kuuntelemaan, miten erilaisissa tilanteissa voidaan käyttää apuna kuvailun menetelmiä. Keskustelussa mukana kommunikaatiopäällikkö Riitta Lahtinen ja kommunikaatiotyöntekijä Sanna Nuutinen. Teams -linkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta. Ilmoittautuminen 20.8. mennessä.

Ke 8.9. kello 13–16. Kommunikaatiopiiri lähtee tutustumaan IHME Helsinki 2021 -tuoksuteokseen Tuomionkirkon Kryptaan. Lisätietoa teoksesta verkossa: ihmehelsinki.fi. Ilmoittautuminen 31.8. mennessä.

Ma 20.9. klo 14–15. Etäluento: Ympäristön hahmottaminen arjessa
Minkälaisia tapoja meillä on liikkua ja toimia tutussa ympäristössä? Entä mitä tarkoittaa, kun puhutaan lähitilasta ja laajasta tilasta? Näistä sekä erilaisista keinoista puhutaan luennolla. Keskustelulähtöisesti aihetta avaavat Riitta Lahtinen ja Sanna Nuutinen. Ilmoittautuminen 16.9. mennessä. Teams-linkit lähetetään 17.9.

Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset Sanna Nuutiselle. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi(at)kuurosokeat.fi