Kurssit: Kaikilla aisteilla

Ajankohta: Kurssi toteutetaan kahdessa osassa.

I osa 9.-13.5.2022. ja II osa 8.-12.8.2022

Paikka: Suomen Kuurosokeat ry Toimintakeskus, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere

Kohderyhmä: Aikuiset kuurosokeat ja kuulonäkövammaiset. Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia. Kurssille otetaan kahdeksan (8) osallistujaa.

Tavoite ja sisältö: Tavoitteena on oppia hyödyntämään kokonaisvaltaisesti omia aisteja (näkö, kuulo, tunto, maku, haju). Kuinka hyödynnämme toisia aisteja heikentyneiden aistien tilalla. Herkistellään aisteja erilaisten harjoitteiden ja kokemusten avulla. Kurssilla harjoitellaan muun muassa käsillä hahmottamista, maku- ja hajuaistin erottelua, tasapainoaistin käyttöä sekä aistien käyttämistä liikkuessa. Jaetaan kokemuksia vertaisryhmässä.

Kustannukset kurssilaisille: Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044 491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp-viestit), sanna.saamaki@kuurosokeat.fi

Hakeminen: Sähköisellä hakulomakkeella verkossa tai lähetä paperinen hakemus osoitteeseen:

Suomen Kuurosokeat ry, Sanna Säämäki, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Lähetä hakemuksesi 7.4.2022 mennessä.