Kurssit: Naiskuva muutoksessa

Ajankohta: 6.-9.9.2022

Paikka: Kylpylähotelli Eden Nokia

Kohderyhmä: 18–65-vuotiaat naiset

Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia. Kurssille otetaan kahdeksan (8) osallistujaa.

Tavoite ja sisältö: Tarkastellaan minäkuvaa ennen ja nyt. Kuinka aistimuutokset vaikuttavat naiseuteen.

Tavoitteena on vahvistaa kohderyhmän hyvinvointia lisäämällä osallisuutta ja yhteisöllisyyttä vertaistuen avulla. Kurssilla tutustutaan erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin. Käsitellään yhdessä kuulonäkövamman vaikutuksia arjessa jaksamiseen. Lisäksi pohditaan tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Kustannukset kurssilaisille: Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044 491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp-viestit), sanna.saamaki@kuurosokeat.fi

Hakeminen: Sähköisesti verkossa hakulomakkeella 

tai lähetä paperinen hakemus osoitteeseen:

Suomen Kuurosokeat ry, Sanna Säämäki, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Lähetä hakemuksesi 4.8.2022 mennessä.