Kuulonäkövammainen lapsi perheessä -kurssi HUOM. uusi ajankohta

Ajankohta: 8.-10.10.2021

Paikka: Peurunka, Peurungantie 85, 41340 Laukaa

 Kohderyhmä: Perheet, joissa on alakouluikäinen (esikoulu- 6.luokka), kuulonäkövammainen lapsi, tai lapsi, jolla on kuulokojeet ja haasteita näkemisessä. Lapsi kuuluu yleisopetuksen piiriin; hän voi opiskella pienryhmässä, erityisluokassa tai osa oppiaineista voi olla yksilöllistetty.

Kurssille valitaan ensisijaisesti perheet, jotka eivät ole aiemmin olleet Suomen Kuurosokeat ry:n toteuttamilla perhekursseilla.

Kurssille otetaan viisi perhettä.

Tavoite ja sisältö: Kurssi tarjoaa perheille mahdollisuuden pohtia, jakaa ja kehittää vertaisryhmissä erityisesti haasteellisissa tilanteissa selviytymistä. Ajankohtaista asiantuntijatietoa saa näkemisestä ja kuulemisesta, kommunikaatiosta ja erilaisista tukipalveluista. Mukana on lisäksi toiminnallista ohjelmaa. Osa ohjelmasta toteutetaan lapsille ja vanhemmille erikseen.

Kustannukset kurssilaisille: Matkakulujen omavastuu on 25 € / suunta, menopaluu 50 €. Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Kaisa Surakka p. 040-545 0438 (myös tekstiviesti ja WhatsApp), kaisa.surakka@kuurosokeat.fi Tavoitettavissa maanantai- keskiviikko.

Hakeminen: Sähköisesti tästä.

tai lähetä paperinen hakemus osoitteeseen:

Suomen Kuurosokeat ry, Taru Kaaja, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Lähetä hakemuksesi 6.9.2021 mennessä.

Perhekurssi- tiedot (PDF)

Kuvituskuva: Pixabay