Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuulonäkövammainen lapsi perheessä

29.6. - 2.7.

Kurssiaika: torstai – sunnuntai 29.6.-2.7.2023

Paikka: Kylpylähotelli Peurunka, Peurungantie 85, 41340 Laukaa

Kohderyhmä:

Perheet, joiden alle 18-vuotiaalla lapsella on Usherin syndrooma. Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia. Kurssille otetaan 6–8 perhettä.

Tavoite ja sisältö:

Kurssi tarjoaa perheille mahdollisuuden pohtia, jakaa ja kehittää vertaisryhmissä erityisesti haasteellisissa tilanteissa selviytymistä. Osa ohjelmasta toteutetaan lapsille ja vanhemmille erikseen.  Kurssilla on asiantuntijaluentoja, keskusteluja lapsen psyykkisestä hyvinvoinnista ja oireilusta, lapsen itsetunnon tukemisesta sekä koko perheen jaksamisesta. Ajankohtaista asiantuntijatietoa saa myös näkemisestä ja kuulemisesta sekä kommunikaatiosta. Lapsille on toiminnallista ohjelmaa kuulemisesta ja näkemisestä.

Kustannukset kurssilaisille:

Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044–491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp), sanna.saamaki(a)kuurosokeat.fi

Hakeminen: Sähköisesti verkossa tai paperisella hakemuksella: Suomen Kuurosokeat ry, Sanna Säämäki, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Lähetä hakemuksesi torstaihin 25.5.2023 mennessä.

Tiedot

Alkaa:
29.6.
Loppuu:
2.7.
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kylpylähotelli Peurunka
Peurungantie 85 Laukaa 41340 + Google Map

Järjestäjä

Suomen Kuurosokeat ry