Kuulonäkövammaisten nuorten kurssi

Ajankohta: 2.9.–5.9.2021 (siirretty vuodelta 2020)

Paikka: Kuortaneen Urheiluopisto, Opistotie 1, Kuortane

Kohderyhmä: 12–17-vuotiaat, yleisopetuksessa olevat kuulonäkövammaiset nuoret. Kuulonäkövammaisen mukana voi osallistua yksi 12–17-vuotias sisarus.

Tavoite ja sisältö: Tavoitteena on vahvistaa kohderyhmän hyvinvointia lisäämällä osallisuutta ja yhteisöllisyyttä vertaistuen avulla.
Kurssilla tutustutaan erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin. Nuorelle tarjotaan mahdollisuus tavata muita kuulonäkövammaisia nuoria ja heidän sisaruksiaan. Kurssilla käsitellään yhdessä kuulonäkövamman vaikutuksia arjessa jaksamiseen. Ohjelmassa on toiminnallisia harjoituksia muun muassa kuulemisen ja näkemisen apuvälineistä sekä kommunikaatiosta.

Yhteyshenkilö: Kaisa Surakka p. 040-545 0438 (myös tekstiviesti ja whatsapp), sähköposti muotoa etunimi.sukunimi(at)kuurosokeat.fi

Hakemukset: Voit hakea kurssille sähköisen linkin kautta tai lähetä paperihakemus osoitteeseen: Suomen Kuurosokeat ry, Taru Kaaja, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia.

Ilmoittaudu 4.8.2021 mennessä.