Liikuntaleiri

Aika: maanantai – torstai 7.–10.8. 2023

Paikka: Kuortaneen Urheiluopisto, Opistotie 1, 63100 Kuortane

Kohderyhmä:

Kaikki kuurosokeat ja kuulonäkövammaiset henkilöt.

Ensisijaisesti tapahtumaan valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet tapahtumaan aiemmin. Tapahtumaan otetaan 12 osallistujaa. 

Tavoite ja sisältö:

Kokeillaan erilaisia liikuntavaihtoehtoja turvallisesti ja ohjatusti. Madalletaan kynnystä liikunnan aloittamiseen ja helpotetaan itselle sopivan lajin löytymistä. Painopisteenä leirillä on keilausharrastuksen aloittaminen.

Kustannukset leiriläisille:

Majoitus ja ateriat ovat leiriläisille ilmaisia. Leirikeskuksen lähellä asuville on mahdollista osallistua myös avomuotoisesti, eli leirille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Leirimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Osallistujat on vakuutettu leirin ajan.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044–491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp), sanna.saamaki(a)kuurosokeat.fi

Hakeminen: Sähköisesti verkossa tai paperisella hakemuksella: Suomen Kuurosokeat ry, Sanna Säämäki, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Lähetä hakemuksesi tiistaihin 27.6.2023 mennessä.