Mielen ja kehon hyvinvointikurssi aikuisille (haku päättynyt)

Ajankohta: tiistai – perjantai 14.-17.3.2023

Paikka: Hotelli Kivitippu, Nykäläntie 137, 62600 Lappajärvi

Kohderyhmä: 18–65-vuotiaat kuurosokeat ja kuulonäkövammaiset ja henkilöt. Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia. Kurssille otetaan kahdeksan (8) osallistujaa. 

Tavoite ja sisältö:

Kannustetaan huolehtimaan kunnosta ja hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Tuetaan osallisuutta ja osallistumista arkiympäristössä. Jaetaan kokemuksia vertaisryhmässä.

Kustannukset kurssilaisille:

Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044–491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp-viestit), sanna.saamaki(a)kuurosokeat.fi