Mielen ja kehon hyvinvointikurssi senioreille

Ajankohta: 3.-6.5.2022

Paikka: Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Kuopio

Kohderyhmä: Yli 60- vuotiaat, joilla on kuulo- ja näkövamma. Pärjäät arjessa melko itsenäisesti, mutta heikentynyt näkö ja kuulo vaikuttavat arjen toimintoihisi.

Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia. Kurssille otetaan kahdeksan (8) osallistujaa.

Tavoite ja sisältö: Kurssilla kannustetaan ja ohjataan huolehtimaan omasta kunnosta ja terveydestä kokonaisvaltaisesti. Tuetaan osallisuutta näkemisen ja kuulemisen muutoksissa.

Pohditaan vertaisryhmässä ikääntymisen vaikutusta elämään, ja kuinka saada arkeen uutta sisältöä. Käydään myös läpi ikäihmisille tarkoitettuja palveluja ja apuvälineitä.

Kustannukset kurssilaisille: Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044 491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp-viestit), sanna.saamaki@kuurosokeat.fi

Hakeminen: Sähköisesti verkossa hakulomakkeella

tai lähetä paperinen hakemus osoitteeseen:

Suomen Kuurosokeat ry, Taru Kaaja, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Lähetä hakemuksesi 31.3.2022 mennessä.