Mielen ja kehon hyvinvointikurssi senioreille

Ajankohta: tiistai – perjantai 18.-21.4.2023

Paikka: Kylpylähotelli Katinkulta, Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

Kohderyhmä:

 Yli 65- vuotiaat kuurosokeat ja kuulonäkövammaiset henkilöt. Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia. Kurssille otetaan kahdeksan (8) osallistujaa.

Tavoite ja sisältö:

 Kurssilla kannustetaan ja ohjataan huolehtimaan omasta hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Pohditaan vertaisryhmässä muistin ja ihmissuhteiden vaikutusta elämään, ja kuinka saada arkeen uutta sisältöä. Käydään myös läpi ikäihmisille tarkoitettuja palveluja ja apuvälineitä.

Kustannukset kurssilaisille:

Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044–491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp-viestit), sanna.saamaki(a)kuurosokeat.fi

Hakeminen:

Sähköisesti verkossa tai lähetä paperinen hakemus osoitteeseen: Suomen Kuurosokeat ry, Sanna Säämäki, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Lähetä hakemuksesi 16.3.2023 mennessä.