ICT-koulutus, Omppu- ja robottipiiri

Kokoontumiset iPhone ja Android -älypuhelimen käyttäjille Hervannassa Kuurosokeiden Toimintakeskuksella Lintuauran ICT-koulutustilassa, osoitteessa Virtainpolku 4.

Tule mukaan oppimaan uutta ja saamaan älypuhelimen käyttövinkkejä. Ota oma puhelin mukaan. Muista ottaa mukaan myös induktiosilmukkasi. Jos olet jo kokenut älypuhelimen käyttäjä, voit tulla jakamaan omat kokemuksesi muiden kanssa ja vaikka auttaa aloittelijoita. Jos mietit älypuhelimen hankkimista, voit tulla kuuntelemaan käyttötapoja, kokemuksia ja keskustelemaan älypuhelinta jo käyttävien kanssa sen käytöstä.

Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua, tule vain mukaan. Osallistujat voivat olla puheella kommunikoivia tai viittomakielisiä, joilla on oma tulkki mukana. Opetus on pienryhmäopetusta. Jos kaipaat yksilöopetusta, varaa aika erikseen. Opetus tapahtuu yhteistyössä Tampereen seudun Näkövammaiset ry:n kanssa.

Robotti- eli Android -piiri:

pe 11.10. klo 9–11

Omppu- eli iPhone -piiri:

pe 11.10. klo 13–15

Opetus on ilmaista, mutta matkat jokainen maksaa itse. Ruokailumahdollisuus. Osallistujat maksavat ruokailun itse ja varaavat sen ilmoittamalla keittiöön mielellään edellisenä päivänä: majoitus(at)kuurosokeat.fi. Lounas asiakkaille 7,50 e, kahvi ja pulla 2,50 e. Lisätiedot: ict-koulutus(at)kuurosokeat.fi