Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pohjoisen syystapahtuma

19.9. - 21.9.

Aika: tiistai – torstai 19.-21.9.2023

Paikka: Santasport Lapin Urheiluopisto, Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi.

Kohderyhmä: kaikki kuurosokeat ja kuulonäkövammaiset henkilöt ja heidän perheensä. Ensisijaisesti tapahtumaan valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet tapahtumaan aiemmin. Tapahtumaan otetaan 12 osallistujaa. 

Tavoite ja sisältö:

Vertaisryhmässä liikutaan syksyisessä luonnossa. Liikkumistaitoa harjoitellaan sekä luonnossa että sisätiloissa. Tavoitteena on rohkaistua liikkumaan ja toimimaan myös pidentyvien päivien aikaan.

Kustannukset osallistujalle:

Majoitus ja ateriat ovat osallistujille ilmaisia. Lähellä asuville on mahdollista osallistua myös avomuotoisesti, eli leirille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Matkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Osallistujat on vakuutettu tapahtuman ajan.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044–491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp), sanna.saamaki(a)kuurosokeat.fi

Hakeminen: Sähköisesti verkossa tai paperisella hakemuksella: Suomen Kuurosokeat ry, Sanna Säämäki, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Lähetä hakemuksesi torstaihin 24.8.2023 mennessä.

Tiedot

Alkaa:
19.9.
Loppuu:
21.9.
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Lapin Urheiluopisto Santasport
Hiihtomajantie 2
Rovaniemi, 96400
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Kuurosokeat ry