Vaikea kuulla, vaikea nähdä

Ajankohta: maanantai – perjantai 6.-10.11.2023

Paikka: Kuurosokeiden Toimintakeskus, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere

Kohderyhmä:

Henkilöt, joilla kuulon ja näön tilanne on heikentynyt. Arki tuottaa sinulle haasteita, mutta selviät vielä melko itsenäisesti. Kaipaat vinkkejä itsenäisen elämän tueksi. Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia. Kurssille otetaan kahdeksan (8) osallistujaa.

Tavoite ja sisältö:

Tavoitteena on jakaa tietoa palveluista ja apuvälineistä, joista kurssilaiset voivat hyötyä. Kurssi antaa tilaisuuden jakaa kokemuksia vertaisryhmässä. Ohjelmassa keskustelua ja toiminnallisia harjoituksia. Aiheina turvallinen liikkuminen, tiedonsaanti, erilaiset palvelut ja arjen vinkit.

Kustannukset kurssilaisille: Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044–491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp-viestit), sanna.saamaki(a)kuurosokeat.fi

Hakeminen:

Sähköisesti verkosssa tai lähetä paperinen hakemus osoitteeseen: Suomen Kuurosokeat ry, Sanna Säämäki, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Lähetä hakemuksesi 12.10.2023 mennessä.