Vaikea kuulla, vaikea nähdä -kurssi, PERUTTU

Tavoite ja sisältö: Kurssi on tarkoitettu seniori-ikäisille henkilöille, joilla kuulo ja näkö ovat heikentyneet. Arkinen elämäsi tuottaa sinulle ongelmia, mutta selviät vielä melko itsenäisesti. Kaipaat vinkkejä itsenäisen elämän tueksi.

Kurssilla annetaan tietoa palveluista ja apuvälineistä, joista kurssilaiset voivat hyötyä. Ohjelmassa on keskusteluja sekä toiminnallisia harjoituksia vertaisryhmässä. Teemoina muun muassa apuvälineet, erilaiset palvelut, turvallinen liikkuminen ja tiedonsaanti. Kurssin sisältö joustaa kurssiryhmän toiveiden mukaan.

Kustannukset kurssilaisille: Matkakulujen omavastuu on 25 euroa / suunta, menopaluu 50 euroa  (aikuiset). Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli voit osallistua kurssille päivisin ja yöpyä kotona.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Kaisa Surakka, puhelin 040 545 0438 (myös tekstiviesti ja WhatsApp), etunimi.sukunimi@kuurosokeat.fi Tavoitettavissa maanantai- keskiviikko.

Hakeminen: Sähköisen linkin kautta tai lähetä paperinen hakemus osoitteeseen: Suomen Kuurosokeat ry, Taru Kaaja, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere. Paperilomakkeen voi ladata tästä (PDF).

Lähetä hakemuksesi 14.2.2021 mennessä.