Yhdessä eteenpäin -kurssi pariskunnille

Ajankohta: 20.-23.9.2022

Paikka: Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa

Kohderyhmä: Työikäiset pariskunnat, joista toisella tai molemmilla on kuulonäkövamma.

Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia. Kurssille otetaan 6–8 pariskuntaa.

Tavoite ja sisältö: Aistimuutosten vaikutukset parisuhteeseen ja kuinka puolisoiden jaksamista tuetaan. Kurssilla keskitytään parisuhteen hyvinvoinnin lisäämiseen vuorovaikutus- ja kommunikaatiotapoja kehittäen. Huomioidaan arjen tilanteita kuulonäkövammaisen näkökulmasta, opetellaan huomioimaan kumppanin hyvinvointia sekä yhdessä jaksamista. Yhdessä tekemistä, tietoa ja harjoituksia asiantuntijan ohjauksessa. Liikkumistaidon teoriaa ja käytännön harjoituksia luonnossa liikkuen.

Kustannukset kurssilaisille: Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044 491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp-viestit), sanna.saamaki@kuurosokeat.fi

Hakeminen: Sähköisesti verkossa hakulomakkeella

tai lähetä paperinen hakemus osoitteeseen:

Suomen Kuurosokeat ry, Sanna Säämäki, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Lähetä hakemuksesi 26.8.2022 mennessä. Huom, hakuaikaa jatkettu!