Yhteys maailmaan viittoen osa I ja osa II

Lähikuvassa taktiilia viittomista. 

Toimintakykyä muutoksessa (entinen sopeutumisvalmennus)
Yhteys maailmaan viittoen – kurssi

 

Kurssiaika: Kurssi toteutetaan kahdessa osassa.  Osa I toteutetaan 9–12.2.2021 ja osa II toteutetaan 14.–17.9.2021

Paikka: Suomen Kuurosokeat ry: Kuurosokeiden Toimintakeskus, Tampere

Kohderyhmä: Viittomakieltä käyttävät aikuiset kuurosokeat. Kurssille otetaan kahdeksan osallistujaa.

Tavoite ja sisältö: Tavoitteena on vahvistaa kurssilaisten hyvinvointia ja lisätä tietoa viittomakielisestä viestinnästä. Pohditaan vertaisryhmissä kommunikaation ja tiedonsaannin mahdollisuuksia sekä kehon käyttöä viestinnässä. Etsitään keinoja kehon ja mielen hyvinvointiin. Millaista tietoa on saatavilla viittomakieliselle kuurosokealle internetissä? Maailman muuttuessa suomalainen viittomakielikin muuttuu. Mitä uusia viittomia nyt on käytössä? Kaksiosainen kurssi sisältää ryhmäkeskusteluja, harjoituksia, ulkoilua ja retken.

Kustannukset kurssilaisille: Matkakulujen omavastuu on 25 € / suunta, menopaluu 50 € (aikuiset). Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli voit osallistua kurssille päivisin ja yöpyä kotona.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Kaisa Surakka p. 040-545 0438 (myös tekstiviesti ja WhatsApp), sähköposti muotoa etunimi.sukunimi(at)kuurosokeat.fi
Tavoitettavissa maanantai- keskiviikko.

Hakeminen: Sähköisen linkin kautta  tai paperisella hakemuksella: Suomen Kuurosokeat ry, Taru Kaaja, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere. Paperin hakemuksen voi ladata tästä (PDF).

Lähetä hakemuksesi 14.1.2021 mennessä.