Hallituksen puheenjohtajaksi Timo Lehtonen

 

Suomen Kuurosokeat ry:n syyskokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi vuosille 2022-2023 Timo Lehtosen. Lisäksi valittiin hallituksen kaksi varsinaista jäsentä kalenterivuosiksi 2022-2023. Valituiksi tulivat Esko Jäntti ja Johanna Rytkönen.

Suomen Kuurosokeat ry:n syyskokous pidettiin lauantaina 20.11.2021 Tampereella. Kokoukseen sai osallistua myös etäyhteydellä. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Tuula Hartikainen avasi kokouksen. Yhteensä äänioikeutettuja osallistujia oli 79.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Markku Möttönen. Lisäksi kokoukselle valittiin ääntenlaskijat, sihteeri ja pöytäkirjantarkastajat. Syyskokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokouksen esityslista vahvistettiin.

Julkilausuma hyväksyttiin pienin muutoksin.

Syyskokous hyväksyi esitetyt palkkiot puheenjohtajille ja hallituksen jäsenille.

Syyskokous valitsi puheenjohtajaksi vuosille 2022-2023 Timo Lehtosen. Varsinaisiksi jäseniksi valittiin Esko Jäntti ja Johanna Rytkönen vuosiksi 2022-23. Hallituksessa erovuorossa ovat Elina Hujala ja Saini Lepistö. Hallituksessa jatkavat Irja Rajala, Aarne Pirkola, Riku Virtanen ja varapuheenjohtaja Timo Peltomäki.

Kokous vahvisti varsinaisten ja omaisjäsenten liittymis- ja jäsenmaksun kalenterivuodelle 2022. Vapaaehtoinen jäsenmaksu on 20 euroa.

Syyskokous hyväksyi toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2022. Lisäksi se hyväksyi hallituksen esittämät muutokset sääntöihin.

Kokous kutsui kunniajäseniksi Raimo Korpelan, Mauno Kungaksen, Kai Leinosen, Saini Lepistön, Markku Möttösen ja Eero Vartion. Syyskokous muisti yhdistyksen perustajajäseniä, Olavi Eiraa, Vieno Hyttistä, Ossi Jaloa, Seppo Kamppista ja Samuli Kujanpäätä. Näkövammaisten liiton ansiomerkit pronssiset ansiomerkit saivat Jaakko Evonen ja Russ Palmer. Kultaisen ansiomerkin saivat Anita Palo ja Pentti Pietiläinen.

 

Timo Lehtonen istuu tuolilla. Hänen vieressään maassa on musta opaskoira.
Timo Lehtonen valittiin hallituksen puheenjohtajaksi vuosille 2022-2023.