Galleriat

 

Kuurosokeat tekevät monenlaisia käsi- ja taidetöitä. Kädentaitojen harjoittaminen ylläpitää motorisia taitoja ja aktivoi muistin toimintaa.

Monet kuurosokeat tekevät käsitöitä itsenäisesti kotonaan. Yhteisiä opintopiirejä kädentaidoista järjestetään Kuurosokeiden Toimintakeskuksella  yhteistyössä Ahjolan kansalaisopiston kanssa. Niissä kuurosokeat pääsevät ammattitaitoisella ohjauksella kehittämään taitojaan ja oppimaan uusia tekniikoita, välineitä ja materiaaleja. Vertaisryhmässä tekeminen on myös sosiaalista toimintaa, jolloin vaihtuu sekä kuulumiset että saadaan palautetta, kannustusta ja keskustelua aikaan niin omasta osaamisesta kuin maailman asioista.

Tässä galleriassa esittelemme kuurosokeiden osaamista eri puolilta Suomea. Tuotteita on myös myynnissä. Tuotot myynnistä menevät tekijöille itselleen. Teoksista järjestetään myös näyttelyitä ja niitä on esillä erilaisissa tapahtumissa.

Kysy lisää opintopiireistä, tietoa tuotteista, näyttelytoiminnasta ja myynnistä järjestöohjaaja Milla Lindh puh 040 774 9207.
Sähköposti milla.lindh(at)kuurosokeat.fi

Videoita

Käsityöt

Rottinkityöt

Savityöt

Taulut

Teoksia

Muita käsitöitä