Galleria

Kuurosokeat tekevät monenlaisia käsi- ja taidetöitä. Kädentaitojen harjoittaminen ylläpitää motorisia taitoja ja aktivoi muistin toimintaa.

Monet kuurosokeat tekevät käsitöitä itsenäisesti kotonaan. Yhteisiä opintopiirejä kädentaidoista järjestetään Kuurosokeiden Toimintakeskuksella  yhteistyössä Ahjolan kansalaisopiston kanssa. Niissä kuurosokeat pääsevät ammattitaitoisella ohjauksella kehittämään taitojaan ja oppimaan uusia tekniikoita, välineitä ja materiaaleja. Vertaisryhmässä tekeminen on myös sosiaalista toimintaa, jolloin vaihtuu sekä kuulumiset että saadaan palautetta, kannustusta ja keskustelua aikaan niin omasta osaamisesta kuin maailman asioista.

Tässä galleriassa esittelemme kuurosokeiden osaamista eri puolilta Suomea. Tuotteita on myös myynnissä. Tuotot myynnistä menevät tekijöille itselleen. Teoksista järjestetään myös näyttelyitä ja niitä on esillä erilaisissa tapahtumissa.

Kysy lisää opintopiireistä, tietoa tuotteista, näyttelytoiminnasta ja myynnistä järjestöohjaaja Milla Lindhiltä: puh 040 774 9207, milla.lindh(at)kuurosokeat.fi

Käsitöitä

Lasten parisukkia neljä kappaletta.. Väriltään punertavia ja kellertäviä.

Rottinkitöitä

Rottinkikoira

Savitöitä

Savityö musta ja ruskea hevonen

Taidetta

Ylätuulta, Maalattu taivaan kohti

Teoksia

Kirjan nimi on Lohtukylä 2013. Kuvassa on punertavia ja valkoisia koristeita.

Videoita

Lähikuvaa käsistä, jotka tunnustelevat kohokarttaa