Työ- ja harjoittelupaikat

Tule meille tuntipuutarhuriksi!

Pitkäaikaisen puutarhurimme siirtyessä opiskelijaksi ja uusiin tehtäviin etsimme Kuurosokeiden Toimintakeskukseen Hervantaan

PUUTARHURIA
Oletko valmis puutarhuri tai vasta opiskelemassa alaa? Nyt sinulla on tilaisuus tutustua kuulonäkövammaisten maailmaan aistipuutarhastamme ja piha-alueista huolehtivana osaajana. Aistipuutarha on tehty näkövammaisille ja kuulonäkövammaisille sopivaksi hyötypuutarhaksi, jossa kasvaa yli 120 erilaista kasvia.
Kohtaat työssäsi kuuroja ja kuurosokeita asukkaita, joiden kanssa organisoit kasvukausiaikaiset viikoittaiset puutarhapiirit.

Olet reipas ja tartut toimeen asiakasta kunnioittaen. Hyvän puutarhaosaamisen lisäksi tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hoidollisesta tai sosiaalialan koulutuksesta on etua, mutta se ei ole välttämätön.
Työ on tuntityötä ja vie aikaa kesästä 1-2 päivää viikosta. Puutarhapiirin yhteydessä monet puutarhan hoitoon liittyvät asiat sujuvat. Työn voit aloittaa joustavasti heinäkuulla ja työskennellä yhdessä nykyisen puutarhurimme kanssa koulujen alkuun asti. Työ jatkuu syksyyn ja talvella on lähinnä muutama puutarhapiiri ja pientä valmistelua ja kevään koittaessa jatketaan puutarhassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat puutarhuri Veera Friis, kyselyt kello 9-15 välillä, 040 762 7540 tai toiminnanjohtaja Risto Hoikkanen, 040 566 1371

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/?searchPhrase=Kuurosokeat&announced=0&leasing=0&remotely=0&english=false&sort=1

Hoivatyö

Meillä on avoin haku hoivatyöhön Kuurosokeiden Toimintakeskukselle, Tampereelle. Tutustu lisää videolta.

Harjoittelijat

Yhdistys ottaa järjestötoimintaan harjoittelijoiksi ensisijaisesti kuurosokeita harjoittelijoita. Kuntoutumis- ja asumispalveluihin voivat hakeutua harjoitteluun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat.

Yhteyshenkilö:

Heli Virintie
palveluohjaaja
040 835 8389