Työ- ja harjoittelupaikat

Paikka Auki työpaikkailmoitus

TYÖPAIKKAILMOITUS 12.1.2024

Paikka Auki: Järjestöavustaja

Suomen Kuurosokeat ry on saanut STEAn Paikka auki -ohjelmasta rahoituksen kuulonäkövammaisen henkilön palkkaamiseen järjestöavustajaksi. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, sujuvaa suomen kielen taitoa, hyviä tietojenkäsittelytaitoja (mm. Officen käyttö) ja vähintään toisen asteen koulutusta. Tehtävässä on etua hyvistä vuorovaikutus- ja esiintymistaidoista sekä viittomakielen osaamisesta.

Järjestöavustaja osallistuu avustajana yhdistyksen vaikuttamistyöhön sekä toiminnan, retkien ja tapahtumien järjestelyyn sekä toiminnan ohjaamiseen. Tavoitteena on, että henkilö voisi tiedottaa kuulonäkövammaisuudesta esim. kouluissa, sairaaloissa ja tapahtumissa eri paikkakunnilla Suomessa. Tapahtumien lisäksi hän toimii kuurosokeusalan kirjaston hoitajana ja avustaa viestinnässä, käsityökaupassa sekä toimistotehtävissä, kuten postinjakelu, kopiointi ja kahvinkeitto.

Työn rahoitus on kokoaikaiselle 12 kuukautta. Tehtävä voidaan jakaa usealle työntekijälle. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkattavan henkilön tulee olla kuulonäkövammainen ja suoriutua vähintään viiden tunnin työpäivistä. Työaika on sopimuksen mukaan 60%-80% eli 22-30 tuntia viikossa. Työpiste on Tampereella, mutta työ sisältää matkustamista Suomessa. Työ alkaa sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 4.2.2024 mennessä sähköpostilla rekry@kuurosokeat.fi. Kerro hakemuksessa myös kuulonäkövammastasi ja kommunikaatiostasi. Otsikko-kenttään teksti ”Järjestöavustaja”.

Lisätietoja antaa järjestöohjaaja Milla Lindh, 040-774 9207, milla.lindh@kuurosokeat.fi.

Hoivatyö

Meillä on avoin haku hoivatyöhön Kuurosokeiden Toimintakeskukselle, Tampereelle. Tutustu lisää videolta.

Harjoittelijat

Yhdistys ottaa järjestötoimintaan harjoittelijoiksi ensisijaisesti kuurosokeita harjoittelijoita. Kuntoutumis- ja asumispalveluihin voivat hakeutua harjoitteluun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat.

Yhteyshenkilö:

Heli Virintie
palveluohjaaja
040 835 8389