Pääkaupunkiseudun ulkoilutapahtuma Kaisaniemessä

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha Kaisaniemenranta 2,, Helsinki

Kaisaniemen ulkopuutarha ja kasvihuoneet tarjoavat ainutlaatuisia kasvielämyksiä. Kiertelemme ulkopuutarhassa ihastellen puita ja kasveja.

Pohjoismainen kuurosokeiden ja kuulonäkövammaisten nuorten tapahtuma

Kiipula Kiipulantie 507, Turenki

https://youtu.be/VTdpaRV56cc Pohjoismainen kuurosokeiden ja kuulonäkövammaisten nuorten tapahtuma on Suomessa 2024! Missä: Kiipula koulutus- ja kuntoutuskeskus, noin tunnin matka Helsingistä Milloin: 5.-11.8.2024 Kenelle: 18-30-vuotiaat kuulonäkövammaiset ja kuurosokeat nuoret Osallistujahinta: 100 euroa, sisältää viikon majoituksen, ateriat ja ohjelman Erasmus+ ohjelma tukee osallistujien matkakuluja, kun käyttää julkista liikennettä Matkakulut korvataan kuitteja vastaan. Erasmus+ ohjelma tukee myös tulkkien ja ... Lue lisää

Pääkaupunkiseudun ulkoilupäivä Sipoossa

Kaunissaari, Sipoo Aurinkoranta 7, Helsinki

Kaunissaari sijaitsee luonnonkauniissa Sipoon ulkosaaristossa, 10 km päässä Aurinkolahdesta itään. Saareen mennään veneellä.

ICT-koulutus: Puhelinpiirit

Kuurosokeiden Toimintakeskus Insinöörinkatu 10, Tampere

Robotti- ja Omppupiirit yhdistyvät syksyllä yhteiseksi puhelinpiiriksi, johon kaikki puhelimenkäyttäjät ovat tervetulleita! Puhelinpiireihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta jos sinulla on mielessäsi aihe, jota haluaisit käsiteltävän piirissä, voit olla yhteydessä ICT-kouluttajiin sähköpostilla: ict-koulutus(a)kuurosokeat.fi Puhelinpiirien ajankohdat: perjantai 16.8. kello 12:30-15:00 tiistai 24.9. kello 12:30-15:00 tiistai 15.10. kello 12:30-15:00 tiistai 5.11. kello 12:30-15:00 perjantai 29.11. kello 12:30-15:00

Viittojat-kerhon retki Ahvenanmaalle

https://youtu.be/_rvg9BYkydM Aika: maanantai 19.8.- torstai 22.8.2024 Tule mukaan ja koe upea loppukesän saaristo! Hinta: 310 euroa, kahden hengen huone 460 euroa yhden hengen huone Hintaan sisältyy: menopaluu laivamatka Naantalista, 3 vrk hotellimajoitus Maarianhaminassa (Savoy-hotelli) aamupaloineen. Ahvenanmaalla järjestämme retkiä 20.8 ja 21.8. Yhteiskuljetus Tampereelta (Toimintakeskus) lähtee 19.8. klo 8.00. Kuljettajana on meille tuttu Lauri. Bussi on ... Lue lisää

ICT-koulutus: Hoidetaan asioita Internetissä

Kuurosokeiden Toimintakeskus Insinöörinkatu 10, Tampere

Aika: 19.—23.8. (viikko 34) Kohderyhmä: Viikko soveltuu sekä viittomakielisille että puheella kommunikoiville henkilöille. Sisältö: Tutustumme internetin palveluihin ja mahdollisuuksiin hoitaa asiointia netissä. Aiheina ovat muun muassa hakupalvelut, Kanta-palvelut, Kela-asiointi, Yle Areena ja Suomi.fi. Osallistujilla tulisi olla käytössään palveluihin kirjautumiseen jokin tunnistautumisväline (verkkopankkitunnus tai mobiilivarmenne). Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteeseen ict-koulutus@kuurosokeat.fi Ilmoittautumiset 5.8. mennessä.

Aistit auki -tapahtuma

Kuurosokeiden Toimintakeskus Insinöörinkatu 10, Tampere

Tukena-säätiön ja Suomen Kuurosokeat ry:n järjestämässä Aistit auki -pihajuhlassa tarjolla elämyksiä ja mukavaa yhdessäoloa erityislapsiperheille. Luvassa herkkuja, hyödyllistä tietoa ja hauskaa tekemistä kaiken ikäisille.

Naisten kurssi

Kylpylähotelli Peurunka Peurungantie 85, Laukaa

Kurssilla käsitellään kuulonäkövamman vaikutuksia arjessa jaksamiseen. Kurssin aiheina on levon, liikunnan ja toiminnan tasapainoa naisen elämässä. Tavoitteena on voimavarojen ja itsetunnon vahvistuminen.