Satakunnan kuurosokeiden kerho

Esittely

Kerho kokoontuu joka kuun 2. keskiviikko. Vetäjänä on Saini Lepistö., mukana toimikunnassa ovat myös varapuheenjohtaja Seija Kivinen, sihteeri Paula Valminen, sekä muut jäsenet Eva Koivula ja Mauri Majander. Rahastonhoitajana toimii Saini Lepistö sekä tilintarkastajina Anja Lavanto ja Sirpa Nurminen. Kerhon emäntänä on Risto Lepistö.

Kerhon toiminta on aktiivista. Jäseniä, mukaan luettuna omaisjäsenet, on 10–14 henkeä. Tulkit ja avustajat huomioiden mukana on 25 henkilöä.

Luennoitsijat ovat kertoneet eri aiheista, kuten esimerkiksi Satasairaalasta.

Kerho retkeilee kaksi kertaa vuodessa. Teemme kulttuuri- ja kesäretken johonkin päin Suomea. Tutustumme aina uuteen paikkaan.

Vetäjä Saini Lepistön mukaan toimintaa on kiva järjestellä, kun kerholaisia on aina paljon paikalla. Tämä on innostanut häntä olemaan mukana. Lepistö toivoo uuden vetäjän löytyvän, jotta hän voisi itse osallistua mukaan vain kerholaisena

Tulevaa toimintaa

Huom! Vesiputkikorjaus on saatu valmiiksi. Kerhot jälleen tutussa paikassa: Näkövammaisten toimitilat, Otavankatu 4 C 49, Pori.

Ajankohdat:

7.5. kello 12–15. Vieraana Satasairaalan kuurosokeiden kuntoutusohjaaja Anne Laiho. Kahvitarjoilu.

19.6. kello 12–20. Kuurosokeiden Toimintakeskuksen 40-vuotisjuhlat ja kansainvälinen kuurosokeiden päivä. Lähtö Ulvilan ”vanhasta paikasta” kello 11.45 ja Porin linja-autoasemalta kello 12. Paluu Poriin kello 20. Varatkaa tulkit ajoissa. Tervetuloa!

Lisätiedot

Lisätiedot Sainilta: 0400 532 413 tai saini.lepisto(a)gmail.com