Uudenmaan kerho

Kerholaisia ja palveluasiantuntija pöydän ääressä

Esittely

Pääkaupunkiseudulle perustettiin Uudenmaan kerho 14.12.2022. Kerhon vetäjinä toimivat Martti Avila ja Kauko Ronkainen. Puheenjohtaja Timo toimii kerhon taustatukena.

Kerho kokoontuu joka kuukauden toinen keskiviikko kello 13.30-16.30 Helkan tuvalla. Osoite: Haagan Urheilutie 12, Helsinki.

Tulevaa toimintaa

Kauneuspäivä Uudenmaan kerhossa

Aika ja paikka: keskiviikkona 15.5. kello 10–16. Helsingin Kuuloyhdistyksen Helkan tupa. Haagan Urheilutie 12, Helsinki.

Näillä näkymin mukana on kaksi jalkahoitajaa, kampaaja ja kosmetologi. Lisäksi “hierontamaistiaisia”. Jos et halua niihin, voit tulla mukaan muuten vaan viettämään aikaa ja tapaamaan tuttuja. Tarjolla kahvia, teetä sekä pientä suolaista/makeaa.

Hinnat:

Hiusten leikkaus miehet 18 euroa, naiset 27 euroa (sisältäen viimeistelyn), hiusten mallin muutos leikkauksen yhteydessä 5–10 euroa/lisä, kulmien värjäys ja muotoilu 18 euroa sekä ripsien värjäys 14 euroa. Jalkahoito noin 40 euroa. “Hierontamaistiaiset” 5–15 euroa. Huom! Kosmetologin hoidot ja hinnat tarkentuvat myöhemmin. Muutkin hinnat voivat muuttua, tiedot sähköpostilla.

Kerro toiveesi hoidoista sähköpostilla tai soittamalla Jaanalle 18.4. mennessä. Kerro myös, jos pääset hoitoihin esimerkiksi vain aamu- tai iltapäivällä (vaikkapa töiden tai muun esteen vuoksi). Listaa toiveesi tärkeysjärjestykseen. Ykköstoive pyritään toteuttamaan kaikille ja muut toiveet mahdollisuuksien mukaan. “Hierontamaistiaisiin” ei tarvitse ilmoittautua.

Yhteystiedot: Jaana Marttila, jmarttila66(a)gmail.com, puhelin 045 677 2506.

Näkemisiin toukokuussa!