Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mielen ja kehon hyvinvointikurssi aikuisille

12.3. - 15.3.

Ajankohta: tiistai – perjantai 12.-15.3.2024

Paikka: Kiipula, Kiipulantie 507, 14200 Turenki

Kiipulan verkkosivut

Kohderyhmä: 18–65-vuotiaat kuurosokeat ja kuulonäkövammaiset ja henkilöt. Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia. Kurssille otetaan kahdeksan (8) osallistujaa.

 

Tavoite ja sisältö:

Kurssin tavoitteena on vahvistaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja arjessa jaksamista Kurssilla pohditaan, millaisia valintoja voi tehdä oman hyvinvoinnin tueksi. Hyvinvointia lisätään liikkumalla yhdessä. Jaetaan kokemuksia vertaisryhmässä.

 

Kustannukset kurssilaisille:

Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Oman auton käytöstä korvaus on 0,33 €/km. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

 

Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

 

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044–491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp-viestit), sanna.saamaki@kuurosokeat.fi

 

Hakeminen:

Verkossa (Forms-lomake)

tai lähetä paperinen hakemus (Word) osoitteeseen:

Suomen Kuurosokeat ry, Sanna Säämäki, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

 

Lähetä hakemuksesi torstaihin 6.2.2024 mennessä.

Tiedot

Alkaa:
12.3.
Loppuu:
15.3.
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kiipula
Kiipulantie 507
Turenki, 14200
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Kuurosokeat ry