Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perhekurssi – Kuulonäkövammainen lapsi perheessä (teema muuttunut)

4.6. - 7.6.

Kurssiaika: tiistai – perjantai 4.-7.6.2024

Paikka: Kiipula, Kiipulantie 507, 14200 Turenki

Kiipulan verkkosivut (aukeaa uuteen ikkunaan)

Kohderyhmä:

Kurssille otetaan 6–8 perhettä. Kurssi on suunnattu perheille, joissa on yleisopetuksessa oleva kuulonäkövammainen lapsi/lapsia.

Tavoite ja sisältö:

Kurssi tarjoaa perheille mahdollisuuden keskustella vertaisryhmissä arjen selviytymisestä.  Kurssilta saa asiantuntijatietoa näkemisestä ja kuulemisesta, erilaisista tukipalveluista ja perheen hyvinvoinnista. Lapsille on toiminnallista ohjelmaa.

Kustannukset kurssilaisille:

Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Oman auton käytöstä korvaus on 0,33 €/km. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta. Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Lisätietoja Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044–491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp), sanna.saamaki(a)kuurosokeat.fi  ja palveluasiantuntija p. Harri Peltola 040 505 4683, harri.peltola(a)kuurosokeat.fi

Hakeminen: Verkossa (hakulomake)

Jokainen perheen jäsen täyttää oman lomakkeen.

Lähetä hakemuksesi tiistaihin 2.5.2024 mennessä.

Tiedot

Alkaa:
4.6.
Loppuu:
7.6.
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kiipula
Kiipulantie 507
Turenki, 14200
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Kuurosokeat ry