Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Perhekurssi

4.6. - 7.6.

Kurssiaika: tiistai – perjantai 4.-7.6.2024

Paikka: Kiipula, Kiipulantie 507, 14200 Turenki

Kiipulan verkkosivut 

Kohderyhmä:

Kurssille otetaan 6–8 perhettä, joista vähintään toinen vanhemmista on kuurosokea tai kuulonäkövammainen ja lapset ovat alle 18-vuotiaita

 

Tavoite ja sisältö:

Kurssi tarjoaa perheille mahdollisuuden keskustella vertaisryhmissä arjen selviytymisestä.  Kurssilta saa asiantuntijatietoa näkemisestä ja kuulemisesta, erilaisista tukipalveluista ja perheen hyvinvoinnista. Lapsille on toiminnallista ohjelmaa.

 

Kustannukset kurssilaisille:

Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Oman auton käytöstä korvaus on 0,33 €/km. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta. Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

 

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044–491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp), sanna.saamaki@kuurosokeat.fi

Hakeminen: Verkossa (Forms-lomake)

tai paperisella hakemuksella (Word): Suomen Kuurosokeat ry, Sanna Säämäki, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Jokainen perheen jäsen täyttää oman lomakkeen.

 

Lähetä hakemuksesi tiistaihin 23.4. 2024 mennessä.

Tiedot

Alkaa:
4.6.
Loppuu:
7.6.
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kiipula
Kiipulantie 507
Turenki, 14200
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Kuurosokeat ry