Teemapäivät asiakkaiden toivomista aiheista (3 päivää)

Aika: 7. – 9.12.2022 (Viikko 49)
Järjestämme joulukuun Teemapäivät lähiopetuksena asiakkaiden toivomista aiheista Kuurosokeiden Toimintakeskuksella. Osoite Virtainpolku 4, Tampere.

Teemapäivät soveltuvat sekä viittomakielisille että puheella kommunikoiville henkilöille. Viittomakielisillä oppilailla on oltava oma tulkki. Oppilaat Ilmoitukset voivat osallistua yhteen tai useampaan päivään. Päivien aikana on aikaa oppilaiden kysymyksille.

ICT-koulutus korvaa oppilaille matkat yleisillä kulkuneuvoilla kotoa Toimintakeskukselle ja takaisin. Opetus, majoitus ja ruokailut ovat oppilaille maksuttomia.

Aiheet:

Keskiviikkona 7.12.2022 klo 9–16

Somepäivä: Pinterest, Facebook ja Instagram. Tutustumme erilaisiin sosiaalisen median palveluihin. Pinterestista voi etsiä uusia ideoita ruuanlaittoon, sisustukseen, pukeutumiseen jne., Facebookissa pidetään yhteyttä kavereihin, vaihdetaan ajatuksia ja ollaan mukana muiden elämässä, Instagram on palvelu kuvien ja videoiden jakamiseen.

Torstaina 8.12.2022 klo 9–16

Pelipäivä: pasianssi ja muita pelejä. Tutustumme perinteisiin tietokonepeleihin esim. pasianssi, mahjong ja vapaakenttä ja muutamaan uudempaan ajanvietepeliin.

Perjantaina 9.12.2022 klo 9–16

Internet, tehokkaampaa tiedonhakua. Tutustumme Internet – sivujen rakenteeseen ja niillä liikkumiseen, erilaisiin hakupalveluihin ja teemme hakuharjoituksia. Tutustumme erilaisiin sivustoihin toiveiden mukaan.

Ilmoittaudu mukaan 23.11.2022 mennessä:

ict-koulutus@kuurosokeat.fi