Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teemapäivät asiakkaiden toivomista aiheista (3 päivää)

6.5. - 8.5.

Yleistä

Järjestämme Teemapäivät lähiopetuksena asiakkaiden toivomista aiheista Kuurosokeiden Toimintakeskuksella. Osoite Virtainpolku 4, Tampere.

Teemapäivät soveltuvat sekä viittomakielisille että puheella kommunikoiville henkilöille. Viittomakielisillä oppilailla on oltava oma tulkki. Oppilaat voivat osallistua yhteen tai useampaan päivään. Päivien aikana on aikaa oppilaiden kysymyksille.

ICT-koulutus korvaa oppilaille matkat yleisillä kulkuneuvoilla kotoa Toimintakeskukselle ja takaisin. Opetus, majoitus ja ruokailut ovat oppilaille maksuttomia.

Aiheet

Maanantai 6.5. kello 9–16

Somepäivä: Facebook, Messenger ja Instagram. Tutustumme erilaisiin sosiaalisen median palveluihin. Facebookissa pidetään yhteyttä kavereihin, vaihdetaan ajatuksia ja ollaan mukana muiden elämässä, Messenger on yksityisviestien lähettämiseen tarkoitettu media. Instagram on palvelu kuvien ja videoiden jakamiseen.

Tiistai 7.5. kello 9–16

Tiedonhakua ja tietoturvaa. Päivän aikana harjoittelemme tiedonhakua internetistä näppäinkomennoilla, keskustelemme tiedon luotettavuudesta ja harjoittelemme turvallista tiedonhakua.

Keskiviikko 8.5. kello 9–16

Pelipäivä. Tutustumme perinteisiin peleihin, kuten esimerkiksi pasianssiin, mahjongiin ja vapaakenttään sekä muutamaan uudempaan ajanvietepeliin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 26.4. mennessä: ict-koulutus(a)kuurosokeat.fi

Tiedot

Alkaa:
6.5.
Loppuu:
8.5.

Tapahtumapaikka

Lintuaura, Kuurosokeiden Toimintakeskus
Virtainpolku 4
Tampere,
+ Google Map

Järjestäjä

ICT-koulutus