Teemapäivät asiakkaiden toivomista aiheista (3 päivää)

Aika: 1. – 3.11.2022 (viikko 44)

Järjestämme marraskuun teemapäivät lähiopetuksena asiakkaiden toivomista aiheista Kuurosokeiden Toimintakeskuksella Tampereella, osoite Virtainpolku 4, Tampere.

Teemapäivät soveltuvat sekä viittomakielisille että puheella kommunikoiville henkilöille. Viittomakielisillä oppilailla on oltava oma tulkki. Oppilaat voivat osallistua yhteen tai useampaan päivään. Päivien aikana on aikaa oppilaiden kysymyksille.

ICT-koulutus korvaa oppilaille matkat yleisillä kulkuneuvoilla kotoa Toimintakeskukselle ja takaisin. Opetus, majoitus ja ruokailut ovat oppilaille maksuttomia.

Teemapäivien aiheet:

Tiistaina 1.11.2022 klo 9–16

Näppäinkomentoja. Tietokoneen ja sen ohjelmien käyttö näppäinkomennoilla. Windows-työpöytä, tehtäväpalkki, verkkoselaimia ja muita ohjelmia toiveiden mukaisesti, kansioiden ja tiedostojen järjestelyä.

Keskiviikkona 2.11.2022 klo 9–16

Tekstinkäsittelyä näppäinkomennoilla. Voit valinta ohjelmaksi WordPadin, LibreOffice Writerin tai Microsoft Office Wordin.

Torstaina 3.11.2022 klo 9–16

Kuvankäsittelyn perusteet Paint.NET-ohjelmalla. Sisältää mm. kuvan rajaus ja koon muuttaminen, tekstin lisääminen kuvaan, kirkkauden ja värien säätö, tehosteet, kuvien kopiointi muistitikulle.

Ilmoittaudu mukaan 21.10.2022 mennessä osoitteeseen:
ict-koulutus@kuurosokeat.fi

Tervetuloa mukaan!