Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Vaikea kuulla, vaikea nähdä -kurssi

12.11. - 15.11.

Ajankohta: tiistai– perjantai 12.-15.11.2024

Paikka: Kuurosokeiden Toimintakeskus, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere

Kohderyhmä:

Henkilöt, joilla kuulon ja näön tilanne on heikentynyt. Arki tuottaa sinulle haasteita, mutta selviät vielä melko itsenäisesti. Kaipaat vinkkejä itsenäisen elämän tueksi. Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia. Kurssille otetaan kahdeksan (8) osallistujaa.

Tavoite ja sisältö:

Tavoitteena on lisätä tietoa kuulonäkövammaisten palveluista ja apuvälineistä. Kurssilla jaetaan kokemuksia vertaisryhmässä. Aiheina turvallinen liikkuminen, tiedonsaanti ja arjen vinkit.

 

Kustannukset kurssilaisille: Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Oman auton käytöstä korvaus on 0,33 €/km. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

 

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044–491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp-viestit), sanna.saamaki@kuurosokeat.fi

 

Hakeminen:

Verkossa (Forms-lomake) 

tai lähetä paperinen hakemus (Word) osoitteeseen:

Suomen Kuurosokeat ry, Sanna Säämäki, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

 

Lähetä hakemuksesi 8.10.2024 mennessä.

Tiedot

Alkaa:
12.11.
Loppuu:
15.11.
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kuurosokeiden Toimintakeskus
Insinöörinkatu 10
Tampere, 33720
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Suomen Kuurosokeat ry