Vaikea kuulla, vaikea nähdä -kurssi

Vaikea kuulla, vaikea nähdä

Toimintakykyä muutoksessa (entinen sopeutumisvalmennus) -kurssi


Ajankohta:
8.-12.11.2021

Paikka: Suomen Kuurosokeat ry Toimintakeskus, Tampere

Kohderyhmä: Aikuiset kuulonäkövammaiset

Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia.

Tavoite ja sisältö: Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla kuulo ja näkö ovat heikentyneet. Arkinen elämäsi tuottaa sinulle ongelmia, mutta selviät vielä melko itsenäisesti. Kaipaat vinkkejä itsenäisen elämän tueksi.

Kurssilla annetaan tietoa palveluista ja apuvälineistä, joista kurssilaiset voivat hyötyä. Ohjelmassa on keskusteluja sekä toiminnallisia harjoituksia vertaisryhmässä. Teemoina muun muassa apuvälineet, erilaiset palvelut, turvallinen liikkuminen ja tiedonsaanti.

Kustannukset kurssilaisille: Matkakulujen omavastuu on 25 € / suunta, menopaluu 50 € (aikuiset). Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli voit osallistua kurssille päivisin ja yöpyä kotona.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Kaisa Surakka p. 040-545 0438 (myös tekstiviesti ja WhatsApp), Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi(at)kuurosokeat.fi

Tavoitettavissa maanantai- keskiviikko.

Hakeminen: Sähköisesti tässä osoitteessa

tai lähetä paperinen hakemus osoitteeseen:

Suomen Kuurosokeat ry, Taru Kaaja, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Lähetä hakemuksesi 25.10.2021 mennessä.

Vaikea kuulla, vaikea nähdä -kurssin tiedot (PDF)