Työ- ja harjoittelupaikat

Suomen Kuurosokeat ry on vuonna 1971 perustettu kuurosokeiden ja kuulonäkövammaisten vertais-, palvelu- ja asiantuntijaorganisaatio. Valtakunnallisen yhdistyksen jäseninä on kuurosokeita ja heidän omaisiaan. Yhdistyksen toiminta jakautuu STEA-rahoitteiseen järjestö- ja palvelutoimintaan sekä kunnille ja Kelalle myytäviin kuntoutumis- ja asumispalveluihin.

Ilmoitus 28.10.2022

Etsimme palkanlaskijaa/henkilöstöassistenttia vakinaiseen tehtävään.

Palkanlaskija/henkilöstöassistentti

Haemme taloushallintoomme positiivista ja oma-aloitteista tiimityöntekijää, jolla on järjestelmällinen ja itsenäinen työote sekä halu ja valmius kehittää itseään. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Palkanlaskijan tehtävä on monipuolinen ja sisältää vastuun yhdistyksen palkkahallinnosta ja n. 100 työntekijän palkanmaksusta. Palkanlaskijana tehtäviisi kuuluu kuukausipalkkojen sekä kolmen viikon välein tapahtuma vuorolisien laskeminen ja maksaminen. Palkanlaskijana vastaat myös henkilöstön työsuhdetietojen ylläpidosta, Kela-ym. etuushakemuksista, ja vuodenvaihderaportoinnista. Palkanlaskija ylläpitää myös työsuhde-etuja (ePassi) ja hoitaa muista henkilöstötehtäviä. Yhdistyksessä on palvelutuotannossa käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus ja järjestötoiminnoissa sosiaalialan järjestöjen työehtosopimus. Palkanlaskennassa käytetään Sonet Premium-järjestelmää.

Edellytämme

  • soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja kokemusta palkanlaskijan tehtävästä
  • hyvää tietoteknistä taitoa ja Office-osaamista
  • Joustavuutta, hyvää asennetta ja halua oppia uutta

Arvostamme

  • Sonet Premium-järjestelmän tuntemusta
  • kommunikaatiotaitoja, kiinnostusta viittomakieleen

Toimistosi sijaitsee Tampereen Hervannassa, Kuurosokeiden Toimintakeskuksessa. Työntekijöiltämme vaaditaan tartuntalain mukaiset rokotukset. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työhön sopimuksen mukaan.

Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta ja tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 4. Työ alkaa mahdollisimman pian. Haastatteluun voidaan kutsua heti hakemuksen saapuessa.

Lähetä hakemus CV:llä varustettuna mahdollisimman pian, viimeistään 20.11.2022 klo 24.00 mennessä sähköpostitse: rekry@kuurosokeat.fi.

Lisätietoja antaa: Talous- ja hallintopäällikkö Janika Lanne puh. 040 651 2511.

 

Harjoittelijat

Yhdistys ottaa järjestötoimintaan harjoittelijoiksi ensisijaisesti kuurosokeita harjoittelijoita. Kuntoutumis- ja asumispalveluihin voivat hakeutua harjoitteluun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat.

Yhteyshenkilö:

Heli Virintie
palveluohjaaja
040 835 8389