Tampereen kuurosokeiden kerho

Esittely

Kerho kokoontuu joka kuukauden viimeinen tiistai, kesällä on tauko. Kokoontumispaikkana on yleensä Kuurosokeiden Toimintakeskus Tampereella.

Kerholaisia on 10–20. Vetäjänä on toimikunta, johon kuuluvat Aarne Pirkola, Päivi Ahtiainen, Ismo Ahtiainen ja Paula Laht.

Paikan päällä käy vierailijoita ja luennoitsijoita kertomassa ajankohtaisista asioista, kuten esimerkiksi sote-uudistuksesta. Kerhossa korostuu vertaistuki ja mahdollisuus keskustelemiseen.

Tulevaa toimintaa

Huhtikuu

Kerho kokoontuu tiistaina 30.4. kello 13:00—15:30 Tampereen keskustorilla.

Kerho tekee retken keskustorin vapputorille. Kokoontuminen ja lähtö Ristontalon edestä kello 13:00. Retken vetäjänä toimii Aarne Pirkola.

Matkustamme ratikalla Hervannasta keskustorille. Kukin ostaa itse oman lipun. Nautimme vapputunnelmasta yhdessä. Perinteisellä vapputorilla voit ostaa kahvia, munkkeja, muita herkkuja ja vappu-aiheisia tuotteita. Kello 15:30 vappuretki päättyy keskustorilla. Sen jälkeen voit joko lähteä kotiin tai jäädä keskustaan.

Vappuretkellä ei ole yleistulkkia. Tilaa oma tulkki mukaan tarvittaessa.

Tervetuloa!

Toukokuu

Kerho kokoontuu tiistaina 28.5. kello 13—15.30 VTS Ristontalon Monitoimitilassa. Osoite: Valtaraitti 9, Tampere

Kerhoon tulee vieraaksi Raili Ojala-Signell. Hänen elämänsä on kulunut kuurojen parissa tulkkina ja tiedottajana. Hän on matkustanut ympäri maailmaa. Railin tärkeitä ihmisiä ovat Aune Kulmala (Ihalainen) ja Liisa Kauppinen. Tervetuloa kuulemaan tarinoita ja keskustelemaan!

Kahvia ja pullaa on saatavilla kioskista omakustanteisesti. Paikalla ei ole yleistulkkia, tilaa tarvittaessa oma tulkki. Induktiosilmukka.

Tervetuloa!